2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595774 بازدید | 6484 پست
خیلی خوشحالم که اومدین تورو خدا از وضعیت دخترتون بگید

ممنون عزیزم. دخترم یکماه بعد قطع امپول کاملا سینه هاش صاف شد ورزش هم میفرستادمش  دیدم ناخن هاش سفیدی زده که کنار شربت کلسیم قرص زینک هم بهش داد خدا رو شکر سالی 6 سانت قد کشید و سالی 5 کیلو وزن گرفت.   با قد 148/5  توی اذرماه امپول قطع کردیم.  کلا 1 سال و نیم امپول زد... 

4 ماه بعد قطع امپول سینه ها دوباره شروع به رشد کرده ولی ن زیاد  تازه داره جوانه میزنه الان 2ماه دوباره باشگاه میره  

قدش 153 و وزنش 39.کیلو. خیلی عاقل تر شده درک ش رفته بالا اگ الان پریود شه ناراحت نمیشم  خیلیییی فرق کرده این دو سال  واقعا بزرگ شده از پس خودش بر میاد

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بله میزنم موهاش بشدت می‌ریزه😭😭😭شما خودتون قط کردین؟؟یا دکتر گفت؟!الان قدش چنده؟

دکتر گفت از 1 سال تا 18 ماه میتونه بزنه دیگه شوهرم گفت 18 ماه بزنه دیرتر بشه بهتر.  الان قدش 153.ولی جدیدا ماهی 1 سانت داره رشد میکنه ورزش میکنه شربت کلسیم و قرص زینک دو ماه یبار میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزمزم منم خوزستانم دخترم ۹سال و ۹ ماهه شش ماه پیش هم عکس مچ دست گرفتم براش دقیقا سن واقعی خودش بود د ...

وای عزیزم اسم کاربری مون یکی...  نه گلم اینکه بلوغ نیس. دخترم مو سیاه زبر مث ادم بالغ داشت اینایی ک گفتی طبیعی  بلوغ شروع نشده هنوز

ممنونم عزیزم مرسی🥰🥰🥰

راستی عزیزم دختر من ۹ سال و ۸ ماهشه ، الان موهای زیر بغلش پرزی ولی تیره هست ، سینه ش اصلا برجسته نشده به هیچ‌وجه، ولی خوب چربی ناحیه سینه داره چون چاقه ولی کاملا نرمه، اطرافیانم میگن سنش طبیعیه برای موهای زائد و روال طبییعیه، ولی چیزی که دهنم رو درگیر کرده چند هفته س ریزش شدید مو داره به نظرتون ارتباطی به مسائل هورمونی داره؟

راستی عزیزم دختر من ۹ سال و ۸ ماهشه ، الان موهای زیر بغلش پرزی ولی تیره هست ، سینه ش اصلا برجسته نشد ...

سلام عزیزم سن ش دیگه طبیعی اگ بلوغ بخواد شروع بشه.. تا وقتی سینه هاش شروع به رشد کنه تازه بعد دو سال پریود میشه  که بالا 12 سال میشه

سلام عزیزم سن ش دیگه طبیعی اگ بلوغ بخواد شروع بشه.. تا وقتی سینه هاش شروع به رشد کنه تازه بعد دو سال ...

ممنون از راهنماییت عزیز دلم ، امیدوارم گل دخترتون این مرحله رو به سلامتی بگذرونه و دیگه بابتش نگرانی نداشته باشید ، الهی عروسش کنی و شاهد. موفقیتش باشی❤️

ممنون از راهنماییت عزیز دلم ، امیدوارم گل دخترتون این مرحله رو به سلامتی بگذرونه و دیگه بابتش نگرانی ...

ممنونم عزیزم سلامت باشید 

ممنونم عزیزم سلامت باشید

عزیزم دختر من ۷ سال و ده ماهشه یکی از زیربغل هاش موی کرکی داره اوايل چند تا بود ولی داره زیاد میشه، سینه نداره هیچی ولی بوی عرق هم داره صورتش جوش هم میزنه، بردم دکتر بدون هیچ آزمایش و عکس فقط معاینه کرد و گفت بلوغ نیست ولی من همچنان نگرانم، میشه شما نظرت رو بگی

ممنون عزیزم. دخترم یکماه بعد قطع امپول کاملا سینه هاش صاف شد ورزش هم میفرستادمش دیدم ناخن هاش سفیدی ...

سلام عزیزم خوشحال ام اومدید منم ساکن اهوازم دخترم هشت سال و نیمه هست از یکسال پیش پهلو دکتر ریاحی بردمش یعنی هفت و نیم سالگی که گفت سینه هاش داره سفت میشن و آمپول لوپرومر 3.75 داد که من زدم. الان بعد یه سال آمپول رو به لوپرومر 7.5تغییر داد منشی اش گفت حتما علایم بلوغ دیده دارم دیونه میشم نمی دونم چه کنم )

عزیزم دختر من ۷ سال و ده ماهشه یکی از زیربغل هاش موی کرکی داره اوايل چند تا بود ولی داره زیاد میشه، ...

سلام عزیزم. موی کرکی که نشانه بلوغ  نیست ولی برای عرق و جوش صورت باید ازمایش هورمونی می نوشت که ببینه بلوغ داره  شروع میشه یا نه. منار علامت ظاهری بدن  ازمایش هم لازم. من دخترم با همین جوش تو پیشونی و عرق و چرب شدن زیاد موهاش شروع شد

حالا یه چکاب ازش بگیرین که خیالتون راحت بشه

سلام عزیزم خوشحال ام اومدید منم ساکن اهوازم دخترم هشت سال و نیمه هست از یکسال پیش پهلو دکتر ریاحی بر ...

سلام عزیزم..  دکتر ریاحی من 1 سال دخترم میبردم زیاد ازش راضی نبودم  دوز دارو زیاد کرده احتمالا بدنش به اون دوز جواب نداده.  فقط حتما بهش شربت کلسیم بدین که پوکی نگیره. چون دوز دارو هم زیاد تر شده... الان قدش چنده؟  قبل امپول قدش چقد بود؟ 

سلام عزیزم.. دکتر ریاحی من 1 سال دخترم میبردم زیاد ازش راضی نبودم دوز دارو زیاد کرده احتمالا بدنش ...

ببینید من اول خرداد ماه پارسال بردم قدش 117بود که از همون موقع لوپرومر 3.75دادند الان 20تیر که بردمش قدش شده 125و این دفعه دوز رو بالا بردن

سلام عزیزم. موی کرکی که نشانه بلوغ نیست ولی برای عرق و جوش صورت باید ازمایش هورمونی می نوشت که ببین ...

من خیلی اصرار کردم ولی گفت بلوغ نیست کاذب هست گفت فقط سینه مهمه، بهترین دکتر شهرمون هست ولی دلم اصلا آروم نیست.