2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595776 بازدید | 6484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد چهار ماه قدش هیچی رشد نکرد دکتر گفت باید هورمون رشد هم بزنه

دختر من ماه اول نیم سانت رشد کرد بنظرتون بازم رشد میکنه؟؟ دکتر به منم گفت اگه لازم باشه هورمون رشد میزنم ولی من گفتم نمیزنم چون دختر من هورمون رشدش زیادی داره ترشح میشه نمیدونم دکتر رو چه حسابی این حرفو زد کسی که سن استخوانیش 3سال بزرگتر از سن واقعی خودش باشه که هورمون رشد نمیزنن براش

دختر من ماه اول نیم سانت رشد کرد بنظرتون بازم رشد میکنه؟؟ دکتر به منم گفت اگه لازم باشه هورمون رشد م ...

دخترتون چند سالشه قدش چنده اگه رشد داشته پس احتمالش هست بازم رشد کنه با وجود امپول دختر من حتی نیم سانت هم قد نکشید

دخترتون چند سالشه قدش چنده اگه رشد داشته پس احتمالش هست بازم رشد کنه با وجود امپول دختر من حتی نیم س ...

دخترم 8سالو 3ماهشه قدش 133 وزنش 33 فعلا یک ماه براش تزریق کردیم تو اون یک ماه شده 133ونیم دیروزم نوبت دومین آمپولش بود سرما خورده دکترش گفت فعلا تزریق نکن

دخترتون چند سالشه قدش چنده اگه رشد داشته پس احتمالش هست بازم رشد کنه با وجود امپول دختر من حتی نیم س ...

من تو این یه ماه که آمپول براش تزریق کردم روزی 2تا 3لیوان شیر دو قاشق کشک محلی میدم بهش متاسفانه شیر محلی نمیخوره.. هرروزم ورزش میکنه شاید بخاطر همین کارا نیم سانتو قد کشیده

من تو این یه ماه که آمپول براش تزریق کردم روزی 2تا 3لیوان شیر دو قاشق کشک محلی میدم بهش متاسفانه شیر ...

دختر من قدش برای سنش کمه یازده ونیم سالشه ۱۴۵قدشه الان یکساله هورمون رشد میزنه توکل بخدا ما وظیفمونو انجام میدیم