2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595761 بازدید | 6484 پست
دخترمنم آمپول زد.نگران نباش.این امپول فقط جلوی بلوغ رو میگیره سوالی داشتی درخدمتم

سلام عزیزم میشه بگین از چه سنی شروع کردین آمپول رو؟؟ تا چه سنی ادامه دادی؟؟ قدش قبلش چند بود زمان تزریق رشدش چطور بود؟؟ دختر منم این مشکلو داره ممنون میشم جواب بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر من تا زمانی که درمان تمام شه میپوسم

نگران نباش عزیزم بخدا توکل کن

ما هم خیلی خیلی سختی کشیدیم

انشالله عاقبت بخیر باشن

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
نگران نباش عزیزم بخدا توکل کن ما هم خیلی خیلی سختی کشیدیم انشالله عاقبت بخیر باشن

عزیزم یه سوال دیگه دیفرلین عضلانی رو به باسن میزنن درسته؟؟ من به باسنش میزنن تو بروشورشم عکس داده اینجوری تزریق بشه ولی دوستم میگفت به بازو البته اون فک کنم میکرولین به بازو زده میشه

عزیزم یه سوال دیگه دیفرلین عضلانی رو به باسن میزنن درسته؟؟ من به باسنش میزنن تو بروشورشم عکس داده ای ...

آره عزیزم عضلانی رو به باسن میزنن

اونایی ک به بازو میزنن رو  رو جلدش نوشته زیر جلدی

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️
خیلی خوبه پناه برخدا عزیزم ایشالله بهترین نتیجه رو بگیرین برای منم دعا کنید خدا یه راه خوب بزاره پیش ...

ممنون انشاءالله به خودت استرس نده توکل بخدا دکترا اگه بدونن بده که تجویز نمیکنن

مرسی عزیزم من بردمش پیش دکتر هاشمی و پیش دکتر محمد رضا اسلامی  دکترهاشمی گفت میتونم آمپول بدم ...

سلام عزیزم میشه بپرسم ویتامین دی چه دوزی بهش داده و چند روز یه بار بهش میدی و اسم شربت ویتامینش رو بگی ممنون میشم

قدش عالی بوده ماشالا دختر من فقط 133 قدش 😢

ببر دکتر غدد

خودتون قد بلند هستین؟

دخترم فک کنم به من رفته من خودم۱۷۰

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
سلام مادرا منم تجربه ی خودمو میگم.دخترمن خیلی ظریف و لاغر بود حدود 26کیلو بود تو  8سالگی سینه ه ...

سلام عزیزم میشه بگی چکار کردی برای دخترت؟؟ هنوز دیفرلین میزنی؟؟ دختر من هشت سالشه دارم براش میزنم