2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
مرسی هاله جون که لیستو گذاشتی.

ممنونم از خوش آمدت.

راستی من رضوی زایمان کردم.و بهزاد هم 3300بود.

جاتون خالی دیشب که بارون تندی میومد رفتیم حرم.انقد خلوت بووود.خیلیییی.حتی دور ضریح کلا بیست نفر.جاتون خالی خیلی چسبید.یه زیارت تو محیط خلوت و آروم خوندیم.

هر وقت سرد شد هوا نصفه شب خیلی خلوت میشه.اگه دوست دارین حرم برین ولی شلوغیش اذیتتون میکنه مثل من یک به بعد برین.
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم مشهدی هستم تاپیک منم برای بچه هاتون خوبه ببینید
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=333349&PageNumber=1
کلوپ تعطیل شده فقطداخل تاپیک
آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند، تو به دنبال نگاه زیبا باش
نام............نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن ........محل سکونت......نام دکتر

1-ملیحه......پریا.............15 اردیبهشت 90...........سینا.......2920...........بلوار اندیشه......پور جواد

2.ندا..........رادوین...........24فروردین90..............مهر........3100.............هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ..............8 فروردین 90..............مهر ........3450...........کوهسنگی..... خادم و آذری متین .......نرم افزار....خانه دار

4-سحر.......زینب.............26 دی 90...............بنت الهدی......3830..........آخوند خراسانی.......ساعدی
5-آتنا..........علی............17شهریور 90..........ثامن الائمه......3300..........مطهری جنوبی........جندقی ......لیسانس حقوق.....خانه دار

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...............مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن
7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90...................بنت‌الهدی...3500 ..........قدسیه علوی.......رضاشهر
8-نرگس......سامیار........26 ابان 90...................سینا.............2.700...........تیمورزاده.......سجاد
9-هاله.......دریا.........21 خرداد90...........بنت الهدی.........3400...........یغمایی و حسینیان.......سیدرضی
10-فهیمه...صدرا......7 اسفند 89..........پاستور.............3250............انصاری..............بلوار نمایشگاه
11- افسان....امیر علی...25 اردیبهشت 90.....سینا....2800....مرضیه مهاجری....رضاشهر....شاه فرهت..
12.سمیه...پارمین.......20مهر 90..........پاستور...........3710.........لطفعلی زاده........احمدآباد
13-آمی.....بهزاد......آخر خرداد 90.......؟...............؟...............توانایی..............آزادشهر
14-باران.........الینا....15بهمن 90.........سینا.......2200.........اقره نی...............اعلمی
معصومه فرقی نداره جاش
همه بچه کوچیک داریم و کمی سخته
همه با هم کمک می کنیم

در مورد روزشم نظر سنجی می کنیم

افراد اوکی داده 100%
1. فهیمه
2. هدی
3. ندا
4. مصی
5. هاله

مصی 100% هست برنامه ریزی کن واسه واکسن

ولی همه لباس سبز و قرمز بپوشیم و ی روز باشه که بتونیم شاد باشیم