من لیست همه بچه ها رو ندارم اما فکر کنم من شروع میکنم هر کی که قراره بیاد لیست و کامل کنه لطفا ....
و یه چیز دیگه اینکه لطفا هر کی دوست داره یه چیزی همراش بیاره که معصومه جون دیگه بیشتر از این تو زحمت نیفته چون خداییششششش مهمونی دادن با یه بچه کوچیک خیلی سخته
لیست مهمونی شب یلدا خونه معصومه جون:
1- فهیمه و صدرا.........انار دون شده میارم و اگه برسم بیسکویت هندونه ای
بچه ها لطفا این لیست رو کامل کنین که مصی بدونه چند تا مهمون واسه اون روز داره.......واسه همراه آوردن خوراکی هم هر کی دوست داشتااااااااااا .......یه پیشنهاده......یه وقت نگین من جسارت کردمممممممممممممم به کسی
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
من لیست همه بچه ها رو ندارم اما فکر کنم من شروع میکنم هر کی که قراره بیاد لیست و کامل کنه لطفا ....
و یه چیز دیگه اینکه لطفا هر کی دوست داره یه چیزی همراش بیاره که معصومه جون دیگه بیشتر از این تو زحمت نیفته چون خداییششششش مهمونی دادن با یه بچه کوچیک خیلی سخته
1- فهیمه و صدرا.........انار دون شده میارم و اگه برسم بیسکویت هندونه ای 2-هاله و دریا...... متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون تا ساعت 6 سر کارم!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هاله تو فقط خودتو برسون ما خودتو میخایمممممم و صدالبته دریارو
ملیحه جون من شمارتو نداشتم عزیزم وگرنه بهت اس ام اس میزدم ساعت 6 روز 4شنبه 29 اذر شمارتو میل کن برام تا ادرس و اس کنم واست عزیزممممممممممممم راستی سالگرد ازدواجت هم پیشاپیش مبارک
1- فهیمه و صدرا.........انار دون شده میارم و اگه برسم بیسکویت هندونه ای 2-هاله و دریا...... متاسفانه نمیتونم قولی بدم چون تا ساعت 6 سر کارم!! 3-هدی و سید یاسین..... بیسکوییت هندونه ای (فهیمه پختم اما تعریفی نشد!!!!!!!!!)
بچه ها من هیچ تصمیمی برای لباس خاص ندارم!!!!!!!!گریهههههههههههه گویا خیلی شلوغه ؟اره به من اس کنین کیا میان!
خدایا شکرت
خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم