2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی که نی نی 90 دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 33804 بازدید | 547 پست
سلام .. جاتون خالی .. یه عالمه لمبوندیم .. یه عالمه هم اوردیم

ملیحه جون دیدم ..دستت درد نکنه

مصی جون .. دیروز صبح زنگ زدم بهت بچه ها رو ببریم کوهسنگی گوشیت خاموش بود
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فلفل جون از اشناییت بی نهایت خوشوقتم عزیزم:)))))))))

سیما جون ماشالا انیتا چه سحرخیزه:) اوینا تا 11 میخوابه:(((( حیفه که برنامه خوابشون یکی نیس

راستی خونه هامون 3دقیقه پیاده راهه شما اول رودکی 23 ما اول 22.....فوق العاده نزدیکیم:))))))))))))
Lilypie Third Birthday tickers خدایا به معصومیت علی اصغر نگه دار جوجه منم باش
نام.......نام نی نی.......تاریخ تولد نی نی ......بیمارستان ......وزن .......محل سکونت......نام دکتر...تحصیلات...شغل

1-ملیحه......پریا.........15 اردیبهشت 90.....سینا.......2920......بلوار اندیشه......پور جواد.....لیسانس شیمی..خانه دار

2.ندا..........رادوین......24فروردین90.........مهر........3100........هاشمیه........آریامنش

3-سیما .... انیتا ........8 فروردین 90........مهر ........3450......کوهسنگی...... خادم و آذری متین .....نرم افزار....خانه دار

4-سحر.......زینب.......26 دی 90........بنت الهدی......3830......آخوند خراسانی.......ساعدی......لیسانس ادیان و عرفان و فعلا دانشجوی رشته بوووووووووووووووووق......خانه دار و بچه دار

5-آتنا....علی........17شهریور 90......ثامن الائمه......3300......مطهری جنوبی.....جندقی ....لیسانس حقوق.....خانه دار

6-هدی....سید یاسین.....20 فروردین 90...مهر......3220......فعلا دکتر حسابی......موسوی فرو پاکدامن ......لیسانس شیمی......تدریس کامپیوتر

7-اعظم.....ترنم...........13 بهمن 90.......بنت‌الهدی...3500 .........رضا شهر.......قدسیه علوی

8-صبا.... سوگند .......29شهریور90...... سینا ..... 3.100 .....سازمان اب صادقی ..... شهناز شیبانی ... لیسانس ...... شاغل در یه اداره دولتی

9-معصومه......آوینا.....21خرداد90...مهر.....3300......کوهسنگی.....زهرا زارع.....دانشجو حسابداری...خانه دار
Lilypie Maternity tickers
داره از اسمون سیل می یاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد

با اجازه دوستان گلم

به دلیل استقبال گسترده دوستان شرق نشین و شمال شرق نشین تهرانی ما به مدت یکهفته دیگه همچنان در بنی هاشم شوی لباسهای خنک تابستانی داریم
لباسهامون شامل :
شلوار جین
کفش صندل تابستانی
مانتوهای نخی وخنک
ست مانتو شلوارهای خنک
شالهای خنک
تونیک های راحتی
لباس زیر
تاپ و شورت های ترک
.
.
.
یه دنیا لباس بچه های خیلی خیلی خیلی عالی با جنسهای فوق العاده عالی داریم

ادرس : میدان بنی هاشم ، انتهای خیابان حافظ شرقی ، خ کیماسی ، نبش بهارستان دوم روبروی سوپر مارکت و املاک چهلستون پ 19 واحد 11
شماره تماس 09357725155
http://foroshgahstart.blogfa.com/
http://mini7.blogfa.com/
http://www.kidsbrand.blogfa.com/
lمامانای مشهدی شما نی نی ها رو پیش کدوم دکتر میبرید؟؟؟؟؟من هنوز یه دکتر خوب واسه دخترم پیدا نکردم.....یه بار پیش محمد زاده و یه بارم پیش امیریان بردم ولی از هیچکدوم راضی نیستم......
سحر جون من رادوینو پیش دکتر خادمی و دکتر رفاهی میبرم

دکتر رفاهی برا چکاپ ماهیانه و دکتر خادمی اگه خدای نکرده رادوین مریض باشه اما در کل دکتر خادمی بهتره فقط راهش شلوغه و دور برا همین گاهی پیش رفاهی میریم
سلام به همه .. اب نبردتون ؟؟

سحر جون .. بابای من پزشک اطفال بود ... اینکه می گم بود چون مهرماه دیگه از پیشمون رفت .. همه بچه های فامیل رو میاوردن پیشش .. حالا من باید انیتا رو ببرم پیش یکی دیگه :((((((((((

روزهای اخر .. به من گفت که وقتی انیتا مریض شد ببرش پیش دکتر زیبدی ... ولی من هنوز انیتا رو نبردم ... دلم نمی یاد .. سالهاست که دوست بابامه و من هنوز که هنوزه دلم نمی یاد انیتا رو ببرم پیشش .. یه جوری میشم .. می دونم اگر برم اونجا میزنم زیر گریه ...

ولی تو که مشکل منو نداری .. یه بار امتحان کن .. مطبش هم تقاطع کلاهدوز و سناباده ... کنار انستیتو بهاران . اسمش هم ابوالقاسم زیبدی ...

خودم انیتا رو وقتی مریض میشه به شوهر خواهرشوهرم نشون می دم .. چون داره اطفال می خونه و سال اخرشه ... خدا رو شکر اگه بابام رفت اون هست