2777
2789
خب به روش اوردی؟اگه اوردی ازش بپرس چرا ابن کار رو می کنه
وقتی که تو امدی به دنیا عریان جمعی به تو خندان و توبودی گریان
کاری بکن ای دوست که وقت رفتن جمعی به توگریان وتوباشی خندان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

dirooz dasht axe dokhtar khaharash ke bozorgand ro negah mikard goft ina eshghaye man hastand nemidoonam bahash che kar konam age ye rooz nabinashoon divoone mishe har kari ham begand mikone age began mast siah hast shoharam mige harf harfe oonast az daste oona bood ke be chat razi shodam vain vabastegi male ghabl az ezdevajemoon hast
چه اعصابه قوی داری من زود جوش میارم اگه شوهرم با دوختر چت کنه بدجور حالشو میگیرم معنی نداره این کار برو بهش راحت بگو منم برم با پسرا چت کنم خوبه؟ حالا بره پیشه خواهرش که باز بهتره .تو باش برو پیشه خواهرش با سیاست باش از خواهرش الکی یه موقه هایی تعریف کن ولی ساکت نشین که با دخترا چت کنه .
عزیزم به نظرت با گرگ توخیابون چت کنه بهتره یا با خواهر و خواهر زاده هاش
منم همین مشکل تو رو دارم ولی مال برادرمه..من کاری نمیکنم .دوست هم ندارم هرروز به من زنگ بزنند برای من به جز زحمت چیزی نداره ...ولی بعضی مردها به مادر و خواهرشون مثل اسطوره زن نگاه میکنن.به نظر من شوشو شما دنبال یه دوست غیر همجنس میگرده و چه کسی بهتر از شما سعی کن باهاش مخالفت نکنی وقت آزادش رو با رفتن بیرون با هم دیگه پر کنی ..شبها با همدیگه یه برنامه بزارین که وقت آزاد نداشته باشه ...از خواهرش بد نگو تعریفشو بکن وازش الگوی اخلاقی بگیر ..باید هنرمند باشی و ضعیف نشی.
فقط واقعا ادم متاسف میشه همچین شوهر هایی میبینه اخه این کار خیلی زشته
به نظر من در مورد چت کاملا باهاش جدی باش و اگر رعایت نکرد برخورد قاطع داشته باش
در مورد خواهر هاش بازم قابل قبول تره وقتش رو با اونها بگذرونه ولی یه سوال برام پیش اومده مگه شوهرتون کار نمیکنن؟و ایا شما بچه دارید؟
اینا رو پرسیدم به این دلیل که اگر مردی از صبح تا شب کار کنه بعدشم بیاد خونه و 1 ساعت هم وقت برای بچه بزاره و 1 ساعت هم شام و میوه و....و 1 ساعت هم حمام و مرتب کردن وسایل و اتاق و کارهای جانبی مگه دیگه فرصتی هم برای چت یا رفتن به خونه خواهر هاش داره؟فوقشم داشته باشه مگه چند ساعت در هفته میشه؟
ممنونم