2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوریه?

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 121 پست
مریم گلی جون گل گفتی مابعددعوااصلایادمون نمیادچرادعواکردیم اصلامسئله مهمی نبوده
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارگل من خونم طبقه سومه قسم میخوردیه کلمه دیگه حرف بزنی بچه هاروازپنجره پرت میکنم بیرون
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
سارگل جون دکتر با هردوتون حرف میزنه ازتون میخواد توافق کنید ایندفعه که داشتید حس میکردید داره دعواتون میشه مثلا از هم دور شید یا چای بریزید بشینید چای بخورید و بگید یه ساعت دیگه بقیه بحث رو ادامه میدید. ختی یادتون میده که اگه یکی یادش رفت که چه توافقی کرده بودید اون یکی یادش بیاره که مثلا عزیزم یادت نیست دکتر محمدی گفت وقتی حس کردیم داره عوا مبسه برین یع دوش آب سرد بگیریم. این مهمه که شما جلوی تنشای شدید رو تو رابطتون به هر وسیله ای بگیرید. این قدم اوله
انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
سارگل شوهرت کپی منه، منم خیلی دلرحم هستم، خیلی زیاد ولی وقتی عصبی میشدم یه دفعه به سرم میزد که مثلا شوهرمو خفه کنم، هیچ وقت ولی ما تین افکار رو عنلی نمیکنیم. نترس اصلا. من بارها شده خواستم به خودم آسیب جدی بزنم مثلا با اتوی داغ خودمو بسوزونم وقتی عصبی یا حرصی هستم ولی هرگز این کارو نکردم. نترس آسیب جدی بهت نمیزنه ولی باید همین حدش هم کنترل بشه
ببین عزیزم یه روز که حالش خوبه یه چای بریز براش بشین کنارش، دقت کن کتارش بشیتی نه رو به روش، سعی کن وقتی باشه که بچه خوابه
بهش بگو عزیزم من حس میکنم ما وقتی دعوامون میشه خیلی اذیت میشیم، باید نذاریم بحثامون تبدیل به دعوا شه، موافقی؟ دقت کن تو همه چیز خودتو باهاش شریک کنی، یعنی بگی "ما عصبانی میشیم" نه اینکه بگی "تو عصبانی میشی" دفا کن حرفاتو مرحله به مرحله بهش بگی و تو هر مرحله اونو با خودت همراه کنی و ازش تأیید بگیری، مثل جمله ای که بالا نوشتم، آخرش میپرسی موافقی؟
2810