2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوریه?

4322 بازدید | 121 پست
خیلی ناراحتم ازش.هر وقت دعوامون میشه یا ب خودش میزنه یا ب سمت من حمله میکنه.ازش میترسم.اخه یکی دوبار بدجور بهم زده ک تا چند روز بازو درد داشتم.اگه ب من نزنه سفت میزنه تو سر خودش.مثلا عصر بحثمان شد چنان میزد تو سرش ک پیشونیش ورم کرد.من ازش خیلی ترسیدم عین روانی ها میشه وقتی عصبی بشه.شوپهرای شمام اینجوری میشن?طبیعیه?

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اجازه نده دست روت بلند کنه
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
مردا خیلی پر رو شدن ،حق نداره روت دست بلند کنه هر چقدم عصبی بشه
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
شلام جون آخه چقدر آرامش من حق ندارم حتی ی کلمه بگم ک داغ میکنه آدم عصبی نیس ولی عصر سر زنگ زدن ب باجناق ک تولدش رو تبریک بگه بحث کرد و زنگ نزد حتی اس هم نداد.کلی جلو همه خجالت کشیدم.
نسترن جون چی کار کنم بخدا سریع معذرت خواهی یا هرچی بگه میگم چشم ک که ب جای باریک نکشه اما کل کن نیست.امروز بهش گفتم تمومش کن دیگه ی بحث رو کشش نده بخدا میذارم میرم گفت میکشمت اعصاب منو خرد کردی حالام میری غلط کردی و....
میدونم بخدا خودم اعصابم خرد میشه ولی ب کوچک ترین حرف ناراحتی میکنه دست من نیس.چندین ماهه حرف مردم دارم دیونه میشم همش استرس و نگرانی همش تو خودم نگه دارم بخاطر پسرم.
2810