2777
2789
عنوان

چرا شوهر من اینجوریه?

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 121 پست
حق داری عزیزم ،تقصیر شما نیست ؛تربیتش بد بوده حتما عصبی بار اومده،هیچ مردی حق نداره دست رو زنش بلند کنه ؛حتما ببرش پیش روانشناس ببینتش شاید حل شه ،شایدم باید یه مدت قرص آرامبخش بخوره
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم اینجورب نبست ولی خودم یه مقدار ابنجوریم، وقتی حرصب میشم به خودم آسیب میزنم. یه بارم زدم تو دهن شوهرم که تا قیام قیامت شرمندشم
انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
اخ اخ شوهر منم اینجوریه! خیلی مهربون و دلسوز و عاشقمه ولییییی خدا نکنه قاطی کنه رو من تابحال دست بلند نکرده ولی یبار که بشدت عصبانیش کرده بودم،چنان محکم زد پس کله خودش که صداش ...شاااااااالاپپپپپپپپ... منم هم خندم گرفته بود هم خیلییی ترسیده بودم! یادمه تا یه هفته تمرین میکردم با دست میزدم پسه کلم ببینم اونجوری میشه ولی اصلا یه درصد هم به اون شدت و با اون صدا نمیشد ! تو کفش مونده بودم چه جوری این کارو کرده!
نارسیس جان همه بحثمان همینطوره الکی و بیخود.بهش گفتم میرم از زندگیت بیرون حالا ک اینقد رو مختم. میگه تو برو تا ببین ی اسلحه 100 تومنه میگیرم میام میکشمت.ازش خیلی ترسیدم با ی وقاحتی میگفت
شوهرم منم اینجوریه فقط یکم سیاست لازم داری عزیزم
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
تجربمو میگم شاید به دردت بخوره، شوهرن خیلی باهام مدارا کرد آدمایی مثل من معمولا بعد از اینکه عصبانیت فروکش میکنه خیلی پشیمون میشن، وقتی منم بعد از عصبانیت و آسیب زدن به خودم یا دیگری پشیمون میشدم، شوهرم میشست خیلی آروم باهام حرف میزد
تورو خدا بیاید به مردا حق ندیم که دست رو زن بلند کنن ،یعنی چی که می گیم عصبیش نکن ،مرد اصلا حق نداره زنشو کتک بزنه ،مگه زمان قدیمه که زن حرف گوش کن باشه همیشه تا شوهرش کتکش نزنه ؛والا ما هم زنیم بیاید پشت همجنسامون باشیم ،انقدر مردارو پررو نکنیم ،چقدم زیاد شده این کتک زدنا ،از بس که زنو حقیر نشون می دن تو فرهنگمون
این قدر عمر که تو را هست در تفحص حال خود خرج کن. در تفحص عالم چه خرج کنی؟ شناخت خدا عمیق است؟ ای احمق! عمیق تویی. اگر عمقی هست آن تویی. "شمس تبریزی"
بهم میگفت که این کارم اشتباهه و خودمو و اونو دارم اذیت میکنم، بهم میگفت دوستم داره و امیدواره که من بهش احترام بذارم قدر زندگی خوبمونو بدونم و اینجوری خرابش نکنم، بهم میگفت من امیدم به اینه که تو کم کم خودتو اصلاح کنی و من...
این حرفم کلی بود به تمام زنهای جامعمون
شوهرم خودشومیزدمشت به دیوارمیزدرانندگی وحشتناک این اخریام منوزدتمام بدنم کبودشد
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
2810