سلام خواهر قشنگم چشم
برات تایپ میکنم.
کیک نسکافه با کرم نسکافه ای
تخم مرع ۴عدد
ارد ۱۸۰گرم
شکر ۱۱۰گرم
پودر نسکافه ۱ق غ
شیر ولرم ۱۰۰میلی لیتر
کره ۳۰گرم
پکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱ پنس
اسانس قهوه ۲قطره
مواد کرم
خامه صبحانه یا خامه شیرین نشده ۱۰۰گرم
پنیر فیلادلفیا یا ماسکوپونه ۱۰۰گرم
شیر غلیظ۲۵ میلی
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر شکر ۲ ق غ
ابتدا تخم مرع ها رو همراه شکر و اسانس قهوه با همزن بزنید تا کاملا سبک و کرم رنگ بشه
حالا ۱ ق ع پودر نسکافه رو داخل میزان شیر حل کنید
کره رو به مواد اضافه و با همزن ۱دقیقه بزتید
شیر رو اصافه و ۳۰ثانیه هم بزنید
حالا اردو بکینگ پودر رو با الک اضافه و با همزن دستی اهسته هم بزنید
میزان ارد بستگی به گیرایی ارد داره
اگه احساس کردید مایع کیک کمی شل هست مجازید ۲۰گرم دیگه ارد اضافه کنید
کف قالب ۲۳رو کاغذ روغنی بندازید
دیواره هارو هم کمی با کره چرب کنید
مواد کیک رو اهسته اضافه کنید
داخل فر از قبل گرم شده
برای ۵۵دقیقه درجه ۲۰۰
داخل مایکرو ویو
برای ۴۰دقیقه حالت پخت کیک و شیرینی
داخل قابلمه فر دست ساز
برای ۶۰دقیقه
۲۰دقیقه شعله متوسط رو به کم
بقیه زمان شعله خیلی کم.
برای تهیه مواد کرم
همه مواد رو داخل ظرف تمیز بریزید
با همزن برای ۵دقیقه بزنید
دقت کنید تمام مواد باید سرد باشن.
وقتی کیک رو از فر خارج کردی اجازه بدید کامل سرد بشه
حالا به ۴لایه برش بزنید
لابه لایر هر لایه اول با شیر نسکافه مرطوب کنید بعد از کرم نسکافه فیلینگ کنید
در اخر هم کامل خامه کشی کنید با کرم
دقت کنید حجم کرم روی سطح کیک نباید مثل حجم خامه رو کیک باشه
یه لایه نیم سانتی
با پودر نسکافه هم تزیین کنید
نوش جان