2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 125414 بازدید | 10645 پست
ممنونم عزیزدل بابت راهنماییت.بنظرشما باکدوم کیک شروع کنم و نمونه بذارم؟

با هرکزکی که مطمینید بافت و طعمش عالی تر میشه

معمولا هر قنادی یه کیک رو خیلی خوب درست نیکنه

ببینید کدوم کیک بی نقص تر میشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

سلام 

بنظر شما برای ترشی مخلوط از برگ کرفس استفاده کنم یا نه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بهار جان ، ممنون بخاطر راهنمایی هایه خوبت ، میشه بگی به نظرت کار خیاطی بهتره یا فروش کیک و شیرینی خانگی ؟ تو خیاطی دوخت لباس مجلسی بهتره و اذیتش کمتره یا کت و مانتو ؟

سلام بنظر شما برای ترشی مخلوط از برگ کرفس استفاده کنم یا نه

سلام

بله موردی نداره

فقط زیاد نریزید که طعمش قالب بشه

سلام بهار جان ، ممنون بخاطر راهنمایی هایه خوبت ، میشه بگی به نظرت کار خیاطی بهتره یا فروش کیک و شیری ...

سلام عزیزم

هر دوکار تو یه لول هستن

بستگی به کیفیت محصول نهاییتون داره

برای رسیدن به بهترین خودتون در هر دو شغل باید اول تلاش دوم صبر و سوم پشتکار داشته باشید

سلامبله موردی ندارهفقط زیاد نریزید که طعمش قالب بشه

سپاس🙏💚

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
سلام بهار جان من میخوام خیاطی رو شروع کنم به نظرتون چه متدی بهتره ؟ و اینکه کدوم اموزشگاه به نظرت ...

سلام عزیزم

خیلی هم عالی

قطعا اموزشگاههای فنی و حرفالی

چون هم مدرک معتبر تری دارن

هم برای مبتدی ها نکات کاربردی تری و میگن

متد مولر

متد ترکیبی

هردو از بی نقص ترین متدها هستن

سلام عزیزم شما در مورد بازار کار لباس عروس اطلاع دارید ؟چه دوره هایی باید بگذرونم که بتونم حرفه ای ل ...

سلام وقتتون بخیر

برای کار لباس عروس

باید دوره نازک دوزی

لباس شب

جواهر دوزی

دانتل دوزی

رو بگذرونید

مسلما کار مزون درامدش خیلی بیشتره

سلام 

خسته نباشید 

میشه طرز تهیه برنج ایرانی به صورت آبکش رو

برای 10نفر بگید

مقدار برنج و روغن ونمک و

هر نکته ریزی که وجود داره

راستش وقتی میخوام واسه مهمون هام برنج بپزم

یا شفته میشه یا سفت

سلام وقتتون بخیربرای کار لباس عروسباید دوره نازک دوزیلباس شبجواهر دوزیدانتل دوزیرو بگذرونیدمسلما کار ...

راستش نمیدونم چیزی که در مورد مزون تو ذهن من هست درسته یا نه؟

یه توضیح مختصر در موردش میدین ؟چه فرقی با یک خیاط دارن که سفارش لباس میگیرن ؟

سلاااااام اسی جون،

بنظرت برای کاپ کیک یلدایی مدرسه،چه کیکی بزنم بهتره؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔