2777
2789

من خیلی سال پیش بدون اینکه یه کلام حرفی بزنم فقط تو دلم خودمو از یکی بالاتر دیدم و با تعجب و تمسخر نگاهش کردم  احساس کردم ناراحت شد حتی با اینکه هیچ حرفی بهش نزدم . اما الان وضعیت خودم چندبرابر بدتر از اون شده به خاطر کارماست یا اتفاقی اینجوری شده . چرا من کوچکترین اشتباهی میکنم از دماغم در میاد و قشنگ چزونده میشم اما بعضیا آدم میکشن مال مردمو میکشن بالا بدترین تحقیرا و توهینا رو انجام میدن با هیچیشون نمیشه 

آره دختر عموم ی رسته قبول شده بود من تو دلم گقتم این تو این خانواده ی پولدار چ چیزی قبول شده بعدا خودم همونو قبول شدم😂😂

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دختر عموم ی رسته قبول شده بود من تو دلم گقتم این تو این خانواده ی پولدار چ چیزی قبول شده بعدا خو ...

وای منم همین سرم اومد😂😂

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بله بله کارما واقعیه تو زندگی خودم که دیدم

ولی اینایی که آدم میکشن مال مردمو میخورنو خوشبختن و هیچ بلایی سرشون نمیاد چرا کارما سراغشون نمیره و روز به روز موفق تر و خوشبخت تر هم میشن ؟ 

اره لحضه ای به چشم دیدم چیز عجیبیه

ولی چرا کارما فقط سراغ آدمایی میره که خطاهاشون کوچیکه 

آدمایی رو دیدم آبرو بردن ، زندگی کسی رو نابود کردن اما هیچ کارمایی گریبان گیرشون نشد

آره دختر عموم ی رسته قبول شده بود من تو دلم گقتم این تو این خانواده ی پولدار چ چیزی قبول شده بعدا خو ...

این برای همه تقریبا اتفاق افتاده 

وقتی بیرون از گودیم فکر میکنیم کنکور خیلی راحته 

این برای همه تقریبا اتفاق افتاده وقتی بیرون از گودیم فکر میکنیم کنکور خیلی راحته

اون چون پولدار بود کار نمیکنه شوهر دکتر هم کرد و خوشه اما من تو رشته موندم هیچ راه‌ فراری هم ندارم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

ولی اینایی که آدم میکشن مال مردمو میخورنو خوشبختن و هیچ بلایی سرشون نمیاد چرا کارما سراغشون نمیره و ...

شاید دارند پس می دهند و ما نمیدونیم شاید قراره پس بدهن به هر حال من از زندگی فهمیدم خداوند از کوچکترین چیزی نمیگذره

سال پیش مدرسمون یکی با سهمیه از نمونه دولتی قبول شده بود و من اینو میدونستم چون کارنامشو دیده بودم و اصلا در حد مدرسمون نبود و من شاگرد زرنگ مدرسه بودم اینم بگم ک اصلا دختر خوبی نبود من خودمو خیلی ازش سر تر میدونستم چن بار هم دعوا کردیم آخرش چیشد؟ امسال وضعیت درسی منم مثل اون شده...

دوستم تعریف میکرد چندسال پیش سرکلاس کنکور به یکی گفته تو داری شیمی میخونی اینجا چیکار میکنی بااین سنت کنکور دوباره برای چته

گفت گذشت و بعد چندسال خودم شیمی قبول شدم و دنبال کنکور

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚