2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 5012 بازدید | 324 پست
من لرم اتفاقا زن دوستن دیگه هرقومیتی خوبو بد داره همش که لر بد نیست

زن دوست که همه هستن ولی لرا کلا خانواده هاشونو بیشتر دوستت دارن زن تا وقتی با خانواده شون خوبه باهاش خوبن اما اگه مشکل پیدا کنه قید زن رو میزنن نه قید خانواده شونو این یه واقعیته متاسفانه

من فکر میکردم میشه رامش کرد ولی اصلا به حرف من نیست و تقی ب توقی میخوره عصبی میشه یا وقتی سر یه چیزی ...

عزیزم این واقعا ربطی به قومیت نداره .

ریشه ای دنبال مشکل بگرد 

برید پیش مشاور اگر خیلی شدیده

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اسمش تعصبی نیست این ادم خودخواه وقدرت طلبه ومیخوادحکومت کنه بگو میخوای حکومت کنی برو ریاست جمهور ...

چند بار بهش گفتم میگه همینه ک هست من اخلاقم اینطوریه شده چند ماه هم قهر بمونیم ولی نمیاد پیشقدم بشه برای آشتی 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زن دوست که همه هستن ولی لرا کلا خانواده هاشونو بیشتر دوستت دارن زن تا وقتی با خانواده شون خوبه باهاش ...

وای اینم همینطوریه یعنی ب شدت ک به حرف خانوادشه من بهش میگم فلانی من با تو ازدواج کردم نه با 10 نفر دیگه مسعله خصوصی مون رو نگو از اونا مشورت نگیر میگه نمیگم بعد میره خبر چینی میکنه حتی میگه امروز فلان نهارو خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کات کن ، خشک و خشن چه بدردت میخوره ، ما لر هستیم ولی مردامون اینجوری نیستن مرده نرمال نیست

عزیزم الان شوهرمه دوست پسر  که نیست با دوتا بچه کات کنم کجا برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲نه بابا مهربونیم ماها

دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:)    ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊