من لرم اتفاقا زن دوستن دیگه هرقومیتی خوبو بد داره همش که لر بد نیست
زن دوست که همه هستن ولی لرا کلا خانواده هاشونو بیشتر دوستت دارن زن تا وقتی با خانواده شون خوبه باهاش خوبن اما اگه مشکل پیدا کنه قید زن رو میزنن نه قید خانواده شونو این یه واقعیته متاسفانه
من فکر میکردم میشه رامش کرد ولی اصلا به حرف من نیست و تقی ب توقی میخوره عصبی میشه یا وقتی سر یه چیزی ...
عزیزم این واقعا ربطی به قومیت نداره .
ریشه ای دنبال مشکل بگرد
برید پیش مشاور اگر خیلی شدیده
و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زن دوست که همه هستن ولی لرا کلا خانواده هاشونو بیشتر دوستت دارن زن تا وقتی با خانواده شون خوبه باهاش ...
وای اینم همینطوریه یعنی ب شدت ک به حرف خانوادشه من بهش میگم فلانی من با تو ازدواج کردم نه با 10 نفر دیگه مسعله خصوصی مون رو نگو از اونا مشورت نگیر میگه نمیگم بعد میره خبر چینی میکنه حتی میگه امروز فلان نهارو خوردم
دلبر ناب دلم هستم🖤بچه ها نخندینا:) ¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودت نگیر، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم 🌊
من لرم ولی همشون شبیه هم نیستن واینکه مرد خوب هم دارن واینو خدمت همه بگم زنانی لر خیلی از مرداشون بهترن کلا زنان لرن عالین البته مرد خوب هم دارن و تعداد زن خوب بیشتر