2777
2789

سلام می‌خوام دخترم رو از شیر بگیرم ولی نمی‌دونم چجوری روش درستش چیه با دو تا متخصص صحبت کردم یکیشون گفت تایم از شیر خوردنش کم کنم یکی هم گفت اول یه سینه رو بگیرم بعد سینه بعدی الان واقعا بین چند تا راه موندم که چیکار باید بکنم میشه اگه راهکاری دارید بگید لطفا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اول دفعات رو کم کن. بعد یه مدت کوتاه تو خواب فقط بهش بده و تو بیداری اصلا نده

دقیقا یکی از کسایی که باهاش حرف زدم هم همین رو گفت که از تایم و دفعات شیر خوردنش کم کنم سعی میکنم ولی انقد اذیت می‌کنه و خودش رو میزنم که واقعا کلافه شده 

من یهو‌ گرفتم

روانشناس گفت بمرور بگیر ولی نمیشد اخه بچم هی میخواست 

منم یروز خسته شدم رژ قرمز زدم رو‌سینه گفتم اوف شده

پسرم اومد دست زد دید قرمزیه پخش میشه خوشش اومد نشست نقاشی کشیدن شیر خوردن یادش رفت

هیچی دیگ تا یکماهم طول کشید نقاشی رو‌میمی رو ازش بگیرم😂😂

من یهو‌ گرفتمروانشناس گفت بمرور بگیر ولی نمیشد اخه بچم هی میخواست منم یروز خسته شدم رژ قرمز زدم رو‌س ...

وای😂😂😂 خیلی خوب بود. 

دخترم اصلا رضایت نمیده که بخوام حتی کم کنم شیرش رو مدام باید شیر بخوره میگم نه جیغ میزنه خودشو میزنه تا باز بهش شیر بدم 

دقیقا یکی از کسایی که باهاش حرف زدم هم همین رو گفت که از تایم و دفعات شیر خوردنش کم کنم سعی میکنم ول ...

فابده نداره وقتی میفهمه میخوای بهش ندی حریص تر میشه .یکی یکی روی سینت نمک بزن .همش هم اصرار کن که بیاد بخوره .اگه گفت بشور با اب نمک بشور .بعد از دوسه روز او نیکی رو هم‌نمک بزن .بگو دبگه بدمزه شدن.

فابده نداره وقتی میفهمه میخوای بهش ندی حریص تر میشه .یکی یکی روی سینت نمک بزن .همش هم اصرار کن که بی ...

واقعا، مرسی ازتون انجام میدم خدا کنه جواب بده خسته شدم بس که آویزونه به من

اره دیگه تا حدی که باید شیر میدادی دادی بهش .نمک برای من بهترین روش بود .بهتره تو تو اون روزا ببریش جایی که دورش شلوغه و سرگرم بشه با ادمها که بیقراری نکنه من میرفتم پیش خانواده همسرم و عمه هاش و اینا شلوغ بود دورش از من که نا امید میشد میرفت پیش عمه هاش.چون تو دوران ترک عصبی هم میشن طفلی ها

عزیزی .بخوای اگاهانه و به زور بگیری میفهمه و سختشه چون دیگه تو این سن سینه فقط به عنوان پابگاه عاطفیه ،نه تغذبه 

اره دیگه تا حدی که باید شیر میدادی دادی بهش .نمک برای من بهترین روش بود .بهتره تو تو اون روزا ببریش ...

آره درسته مرسی واقعا ازت. بعد یه سوال دیگه نمک باعث نمیشه پوست بسوزه یا زخم بشه چون پوست سینه هم نازکه هم حساس

عزیزی .بخوای اگاهانه و به زور بگیری میفهمه و سختشه چون دیگه تو این سن سینه فقط به عنوان پابگاه عاطفی ...

عذاب وجدان دارم ولی دیگه کاریه که باید انجام بدم من با خانواده خودم قطع رابطه کردم با خانواده همسرم هم نهایتا هفته ای یک بار برم یا اونا بیان این موضوع که تنهام بیشتر از همه داره بهم فشار میاره و موندم لایه منگنه