2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 18715 بازدید | 207 پست
بعدش چیشد؟

بعد از ۷ ماه عقد کردن 

زن داداشم هم دختر خوبیه ولی یه کم خودرای هست و سیاست زیادی داره 

نمیزاره هیچ‌کس ازش ناراحت بشه چون با سیاسته خیلی 

زندگیشونم شکر خدا خوبه و الان بچه هم دارن

به نظر من شما فقط از روی منطقه و از بالا دارید نگاه میکنید 

شاید دختر خوب و زندگی کنی باشه 

چرا انقدر منفی هستید و خودتون رو بالا میبینید ؟

فقط ب خاطر منطقه ی زندگی ؟ 

شاید اصلا برادرتون گفته بریم طلا بخریم 

وطیفه ای ک شما دارید تحقیق کنید و نطرتون رو بگید والسلام

انقدر موش ندوانید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا ما همش وقتی داداشم میاد استرس داریم جوری از این رو به اون رو شدهب حرفشه خیلی زیادما میگیم باهم ...

اره درکت میکنم .اینم نیومده همینه .آدرس ک نمیده .هر زمان خواستیم بریم گفت نه ما خونه نیستیم.برگشته گفته خرف توی خونه حرف منه ‌ .طلا رو نیومده انتخاب کرده براش خریدن ...تموم اینا توی ۲ هفته رخ داده 

لطفا لایک نکنید .سپاس
بعد از ۷ ماه عقد کردن زن داداشم هم دختر خوبیه ولی یه کم خودرای هست و سیاست زیادی داره نمیزاره هیچ‌کس ...

خداروشکر .ما از خدامونه خوب باشه بخدا دنبال دردسر نیستیم .

لطفا لایک نکنید .سپاس
گفته کلا من حرفی ندارم .بخدا اونطوری نیست ک فکر کمی .مادره دختره ب مامانم گفته بود ماها چیکاره آییم ...

خب اولا که این یه حرف تعارف ماننده تو خواستگاریا که مهم اون دوتان و فلان چطور نشنیدی؟ میدونم به دختره حساس شدی ولی سر چیزای عادی دیگه حساس نشو و گارد نگیر

کلا منطقی برین جلو

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

فقط کاش خونه رو بزنن ب اسم مادرت

این آدم ک انقد حرف خودشه ب نظرت میزاره خونه ب نام مامانم باشه؟

ابروهاشم تتو کرده اصلا ی قیافه ایی داره این ک نگم .حالا الان میریزن سرم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب اولا که این یه حرف تعارف ماننده تو خواستگاریا که مهم اون دوتان و فلان چطور نشنیدی؟ میدونم به دختر ...

پس فردا میریم تحقیق از هر کی گیرمون اومد سوال میکنیم .خدا بهمون کمک کنه امیدوارم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
به نظر من شما فقط از روی منطقه و از بالا دارید نگاه میکنید شاید دختر خوب و زندگی کنی باشه چرا انقدر ...

دوست عزیز من توضیحات خودم رو دادم ممنونم از نظرتون. 

لطفا لایک نکنید .سپاس
اره درکت میکنم .اینم نیومده همینه .آدرس ک نمیده .هر زمان خواستیم بریم گفت نه ما خونه نیستیم.برگشته گ ...

فقط امیدوارم دختر خوبی باشه مثل ما نشید

ما ک گیر افتادیم

شماهم یکم با سیاست رفتار کنید ک هم دختره هم داداشت فکر نکنن بدتون اومده

هرچی بگید داداشتون مطمئن باش ب دختره میگه

پس تعریف الکی بکنید ک اون یکم خیالش راحت بشه

داداشتونم اعتماد کنه

پشت سرش چیزی ب داداشتون نگید یا شکایتی نکنید ک اوضاع خراب میشه

فقط امیدوارم دختر خوبی باشه مثل ما نشیدما ک گیر افتادیمشماهم یکم با سیاست رفتار کنید ک هم دختره هم د ...

من اصلا حس میکنم بدبخت شدیم و هر تلاشی کنیم بی فایده س .خیلی نا امیدم 

لطفا لایک نکنید .سپاس
این آدم ک انقد حرف خودشه ب نظرت میزاره خونه ب نام مامانم باشه؟ابروهاشم تتو کرده اصلا ی قیافه ایی دار ...

ببین اینکه قبول کرده ۱۴ تا سکه مهریه باشه به نظرم نشانه اینه برادرتو دوست داره وگرنه تو همین سایت بپرس ببین چند نفر قبول میکنن این حرفو؟؟؟

سرویس هم خریده که دست مادرته و هر وقت ازدواج کردند بهش میدید نهایتا و بهتر هم هست چون طلا داره بالا می‌ره و اتفاقا نشون میده دختر مقتصدیه 

خونه هم برادرت بخره خب مال برادرته دیگه مشکلش چیه؟؟؟