2777
2789
عنوان

زنیکه دخترزا

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 131 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم کدوم شهرین اما الان تهران دیگه این افکار جاهلیت جایی نداره والا هر کیم میبینیم دختر دوست داره از بس شیرینن
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
الان که گذشته دیگه فکرش نکن چرا جوابش ندادی به این فکر کن که در اینده هر سه تای دخترت بزرگ میشن و از تنهایی درمیای وقتی سه تاشون با هم میان پیش شما چقد لذت بخشه من خودم یه دونه خواهر بیشتر ندارم ..همیشه حسرت اونایی میخورم که چندتا خواهر هستن و پایه هم هستن
ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
من شوهرم یه عمو داره ۷ تا دختر داره خدا میدونه اون موقع زنش رو چقدر اطرافیان اذیت کردن الان ماشالله ۵ تاشو متخصص و دوتاشون مهندسن تو فامیل از همه نظر مثال زدنین.خدا خودش میدونه داره چیکار میکنه عزیزم دلت رو به اینده قشنکشون گرم کن.
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
من بچم پسره. کلا فقط و فقط سلامتش برام مهم بود و عاشقشم

ولی قبل تعیین جنسیت بچم ته دلم بدم نمیومد دختر باشه
اخه خانواده و فامیل شوهرم پسردوستن و بارها گفتن

بعد من از اونجایی که کلا زیر بار حرف زور نمیرم میگفتم کاش بچم دختر شه ببینم کی میخواد حرف بزنه
کی اصلا جرات داره حرف بزنه بهم
چون خوب بلدم از پس این آدما بربیام

اما خب خدا جنسیتی رو میده که بیشتر به صلاح آدمه
چه دختر و چه پسر . هر کدوم رو بده حتما مصلحتمون بوده...
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
دقیقا کلمه
زنیکه
اینجا فحش و ناسزا بوده
و باید به این خاطر دهنشو جر واجر می کردی احمقو 😑

وگرنه مگه دختر داشتن و به دنیا آوردن زشته و فحش حساب میشه ؟؟!!
که دختر زا فحش باشه
کسی که فقط دختر به دنیا آورده دخترزا هست
کسی که فقط پسر به دنیا آورده پسرزا
بقیه مخلوط زا 😅😂😂
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
2810