2777
2789
عنوان

شوهرم کارتشو ازم گرفت

224 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ده ساله ازدواج کردم یکبار نگفته چیزی نیاز داری پول میخوای حالاچند روز بود کارتش دستم بود برای دکتر،امشب گفت بده کارتمو واسه خودش خوبخرج میکنه هرشب میره رفیق بازی ولی به من که میرسه خسیس وندار میشه شما چطوری برخورد میکنید باهمچنین ادمی تروخدا یه راه حل بدین من خیلی ارومم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده سال چجوری تحمل کردی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بدون تعارف و اینکه بپرسم یا برام مهم باشه داره یا نداره میگم فلان قدر بزن به حسابم لازم دارم .ده سال مراعاتش رو کردم فکر کردم باهم رو راستیم دوساله فهمیدم نخیر اقا برامن فقط نداره خرج کسی هم نمیکنه ولی پول دوسته و همش داره میگه ندارم منم باورنمیکنم دیگه تو شرایط بد که واقعا نیاز به لباس و وسیله داشتم میگفت ندارم و منه ساده هم مثلا قناعت میکردم درکش میکردم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدون تعارف و اینکه بپرسم یا برام مهم باشه داره یا نداره میگم فلان قدر بزن به حسابم لازم دارم .ده سال ...

دقیقا منم مثل شما  انگار خودمو توصیف کردی من تو شهر غریب تنها وبی کس خودشم هرشب با دوستاش تفریح وخوشگذرونی بعد منو بچه هام تنها توخونه بخدا همه تو فامیل تعریف زیباییمو کدبانوییمو میکنن اونوقت ابن اشغال خون به جیگر من کرده دلم میخواد برگردم شهرمون به خانوادم بگم غلط کردم ده سال پیرم کرده 

دقیقا منم مثل شما انگار خودمو توصیف کردی من تو شهر غریب تنها وبی کس خودشم هرشب با دوستاش تفریح وخوش ...

شوهر منم شبا با دوستاش میره ولی الان دیگه مراعاتش رو نمیکنم فقط چیزی میخوام پیام میدم بگه ندارمم یا الکی شلوغ بازی دربیاره محل نمیدم ولی دعوا هم نمیکنم با خونسردی کامل بعد اینکه خودش ساکت شد میگم همونجوری که داشتی نزاشتی من درست خرج کنم زندگی کنم همش حسرت به دلم گذاشتی الانم به من نگو ندارم به من داشتن نداشتنت ربطی نداره من خرجیمو میخوام بقیه اش با خودت تو مردی نه من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه شغلش ازاده بخدا برای خودش ایفون میخره من پایینترین مدل سامسونگ دستمه هرشب میره تفریح من تنهام با ...

البته شوهرم ازاین خرجا براخودش نمیکنه من ببینم خرجی براخودش کرده یا ماشینش یلحظه هم سکوت نمیکنم ولی شوهرمن یه حس ترس از بچگی داره همش میترسه به نداری بخوره بی پول بشه محتاج بشه سره همین  فقط پول جمع میکنه حتی حاظرنبود گوشی بخره من مجبورش کردم خرید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810