2777
2789
عنوان

زنیکه دخترزا

| مشاهده متن کامل بحث + 3898 بازدید | 131 پست
عزیزم اولا که خدا دوستت داشته که بهت دختر داده . دختر داشتن لیاقت میخواد . دختر مونس و غمخوار . دوما تعیین جنسیت جنین دست مادر نیست دست پدره . زن فقط جنسیت دختر داره یعنی xx ولی مرد هر دوجنسیت رو داره هم دختر داره هم پسر یعنی xy هستش و این مرده که باعث تعیین جنسیت جنین مادر میشه . اگه کروموزوم x بره برای لقاح باتخمک زن جنین میشه دختر اگه کروموزوم y بره برای لقاح باتخمک زن جنین میشه پسر پس عزیزم تقصیر زن نیست این تقصیر مرد که کروموزوم پسرش نتونسته باتخمک زن لقاح کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما توی همه پستها میبینم همتون از شیرین بودن ورحمت بودن دختر حرف زدید اینو همه میدونن حتی کسایی که عشق پسر هستن اینو میدونن بنظرم کساییم که دوست دارن پسردار بشن اکثرا بخاطر ترس از حرف مردمه که دوسدارن بچه ی اولشون پسر بشه منم 2تا دختر دارم وخدارو روزی 1000بار شکر میکنم درحالی که بارداری اولم بخاطر حرف مردم دوسداشتم بچم پسر بشه دهنشون سته شه وای که من چقد کوته فکر بودم اما الان خداروشکر میکنم وخیلی احساس خوشبختی میکنم
***همسرم ودخترم...... عاشقتونم***
وای خدای من به من ده تا دختر بده هرکدوم رو روی چشمم میزارم جدا که راست گفتم جاهلیت مردن خیلی از جاهلیت زمان پیامبر ترسناک تره
به شانه هایم دست زدی تا تنهاییم را بتکانی به چه دلخوش کنم تکان دادن برف از روی شانه های آدم برفی......
ههههههههههههه،احمق همه جا هست عزیزم .من دوتا پسر دارم .هی خانواده شوهرم میگفتن هرکس دختر نداره انگار بچه نداره .جلوی دوتا پسرامم میگفتن.......فامیلش از این ور بوم افتاده بودن .سومی حامله شدم البته برا دله خودم .چون بچه دوست دارم .خیلی دوست داشتم دختر باشه ولی پسر بود .نمی دونم ناشکری کردم ،سقط شد .بعدش خدا یه دختر بهم داد.هنوز تو فکر پسرم هستم که از دست دادمش.خدا ست که عطا می‌کنه .من عاشقه دخترم هستم .عزیزم دختر وپسرشو رو خدا می‌دهد .بعضیا حسرت یه تار مو بچه دارن. .به حرف احمقانه توجه نکن ...عاشق بچه هات باش .چشم بهم بزاری بزرگ میشن میرن دنبال زندگیشون،چه دخترش ،چه پسرش
دختر نعمته خدا نگهدار بچه هات باشه و مشکل دختر کوچیک به زودی حل بشه اما اخه شما هم خیلی زود به زود بچه دار شدی اینجوری اول از همه خودت و بعد بچه هات داغون میشن اما زندایی شوهر هیچ حقی نداره درباره نوع لباس پوشیدن هم نظر بده چه برسه به مسائل خصوصی همونجا باید جوابشو میدادی و توی جمع ضایعش میکردی چقدر بی سواده که نمیدونه جنسیت بچه رو پدر مشخص میکنه نه مادر
کاش منم سه تا دختر داشتم؛ سه تا عروسک؛ الان که خواهرم مریضه چقد دوست داشتم چندتا خواهر و دختر داشتم که بدون منت به هم محبت کنیم و باعث اعتماد بنفس هم بشیم؛ شما چندسال دیگه لذت میبری از دخترات وقتی کسی نتونه این حصار چهارنفرتونو بشکنه برای سلامتی خواهرم دعاکن عزیزم
آبجی من زندگیمه❤️❤️ یا اما رضا تو عهد نمیشکنی میدونم❤️❤️❤️❤️
موندم اولا چرا هر حرفی دل آدمو میشکنه؟ یارو یه جاش سوخته این حرفو زده یا اینکه واقعا فرهنگش پایینه. نمیدونم چرا بچه کم آوردن مده؟ خب اگه آدم از پس مخارجشون و تربیتشون بر بیاد چرا که نه. من خودم دلم 4 تا بچه میخواد . دخترم باشن که جونمو براشون میدم. تازه اون قدیما بود که دخترا هیچ کاری جز جارو کردن و سبزی پاک کردن بلد نبودن و پسرا نون آور خونه و آچار فرانسه خونه بودن. الان ماشالله بعضی دخترا ده تا پسر رو تو درس خوندن و کار کردن و سیاست و اقتصاد و هر چیز که بگی قورت میدن. مهم نحوه ی تربیت بچه اس که هم مایه افتخار خودش باشه هم مایه افتخار پدر مادرش. عرضه اگه داره مث شما بچه بیاره و بزرگ کنه . و الا حرف مفت زدن که هم آسونه هم خرجی نداره. جوری بچه هاتو بزرگ کن که یکی مث همین زندایی حسرت یه دونه از بچه هاتو داشته باشه.