2777
2789

بکی اهنگ گذاشته 

یکی سر بچه اش جیغ میزنه  

یکی بچه اش میدوه

یکی بچه اشو میخواد بخوابونه بچه اش نمیخوابه 

اپارتمان نیست دیونه خونه است 

روانیم کردن از ساعت ۱۱ میخوام بخوابم ارامش نذاشتن 

روانین 😩😩😩😩 خدا کی دوباره تابستون میاد من صدای تحس اینا رو نشونم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

عجیبه فقط من میشنوم صداشونو

بقیه همسایه هامون انقدر صبورن و بیخیال

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم زمستون برای شنیدن سر و صداها دوست ندارم خیابونمون که پیست موتورسواری تا سه شب در حال ویراژ دادن 

صدای تی وی همسایه 

صدای بلند صحبت کردن همسایه دوم 

صدای داد و بیداد کلی پسر که تا دو شب تو زمین فوتبال در حال بازی هستن و ووووو

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وای شمام اینطورین یوقتایی دلم میخواد برنم بزنم تو دهن بچهای همسایه عوضی آخه ظهر ساعت 2وقت فوتباله عن ...

بابا من ب یکیشون گفتم بچه اشو گرفت زیر کتک ادم نمیدونه بهشون بگه یا نگه 

خو مریض روانی چرا بچه اتو میزنی عین ادم بهش بگو بس کنه 

منم زمستون برای شنیدن سر و صداها دوست ندارم خیابونمون که پیست موتورسواری تا سه شب در حال ویراژ دادن ...

ای باباااا تابستون گرممونه

زمستون فرهنگ پایین مردم ازارمون میدن😩

بابا من ب یکیشون گفتم بچه اشو گرفت زیر کتک ادم نمیدونه بهشون بگه یا نگه خو مریض روانی چرا بچه اتو می ...

شعور ندارن دیگههههه چه میشه کرد

من مامانم زنگ میزنه میگه آقا ما خسته ایم میخوایم استراحت کنیم میگن ای وای اصلا متوجه نشدیم ببخشید 😐

شعور ندارن دیگههههه چه میشه کردمن مامانم زنگ میزنه میگه آقا ما خسته ایم میخوایم استراحت کنیم میگن ای ...

دقیقااا ادمو خسته میکنن😞

ای باباااا تابستون گرممونهزمستون فرهنگ پایین مردم ازارمون میدن😩

دیگه چاره ای به جز تحمل نیست 

من دارم برای استخدامی میخونم صدای بلند تمرکزم به هم می‌ریزه از صبح تا شب فقط چهار پنج ساعت مطالعه مفید دارم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیگه چاره ای به جز تحمل نیست من دارم برای استخدامی میخونم صدای بلند تمرکزم به هم می‌ریزه از صبح تا ش ...

دقیقا 

عزیزم مطمئنم قبول میشی🌸