2777
2789
عنوان

پسره هرچی از دهنش در اومد بهم گفت اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 42 پست
همه گفتن دیگه من خودمم بعنوان پسر کلا دروغ خیانت دو طرفش بد میدونم

بهش با یه پیج دیگه این پیامو دادم و بلاک کردمش 👇

تو اگه لجن نبودی وقتی من عقد بودم پا نمیشدی به من پیام بدی، اگه لجن نبودی وقتی خودت عقد بودی موس موس نمی‌کردی پشت سر من که باهات بیام بیرون، تو یه هرزه‌ی لجنی که دهن گالتو باز میکنی زر مفت میزنی، ضمنا چاق و بدترکیب و زشت بودن بهتر از تخم حروم بودنه، همین مونده توی عقب افتاده با اون صورت چال چالیت بیای به من چیز بگی، آخه اون هسته خرمات چی چی هست که بخوای باهاش جاذبه‌ی جنسی داشته باشی احمق. دنبال شوهر و زندگی بودن شرف داره به اینکه یه هرزه‌ی لجن باشی که یه شهر باهات خاطره داشته باشن، تو گروه خونیت به ازدواج نمیخوره پول نداری میرینن روت عقده ای شدی از ازدواج. تو اصلا در جایگاهی نیستی که در مورد من نظر بدی حروم زاده. ننت احتمالا زیاد خیانت می‌کرده تو دیدی یاد گرفتی تیتیش مامانی نیستی

اگه پسر بودی این پیامو می‌گرفتی چیکار میکردی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز رفتم کافی نت

مدارکمو نگا کرد پسره برگشت بهم گف متولد ۷۶

گفتم اره

گف بهت بیشتر میخوره نکنه شناسنامه تو بزرگتر گرفتن.

گف سه سال از من کوچیکتری

منم گفتم اتفاقا به شما هم میخوره ۳۵ ساله باشی.

جرا نمیدونم اون لحظه لال شدم جوابشو  محکم ندادم

دارم دیونه میشم از سادگی خودم.

یه درد دل بود اسی چون باهات هم دردم امروز

چطوره؟؟

گفتم دو سه تا از عیباشو به صورت اغراق آمیز به روش بیار . زدی با بمب نیتروژنی نابود شد ننه مرده . همون صورت پر از چاله و بی پول بودنش کافی بود . نابودش کردی . خودکشی نکنه خوبه . ولی خوبیش اینه که دیگه گریه نمیکنی . گره و عقده ی روحی تو وجودت باقی نمیمونه . چون عامل گریه ت رو با خاک یکسان کردی . هر غریبه ای بهت پیام داد سین نزن و نخون و پاکش کن . اصلا کنجکاوی نکن . احتمال داره بخواد با یه خط دیگه بهت جواب بده . تو این یه هفته هر پیامی تو هر پیامرسانی برات اومد اصلا نخون . فورا هم بلاک کن . اگر بخونی دوباره حرص میخوری . ولی سین نزنی اون حرص میخوره . هر پسری که در مورد این چیزا حرف زد یعنی میخواد لج تو رو در بیاره . چاق شدی ‌ دماغت گنده س . زشتی . پیری . ترشیدی . و ... . اینها رو برای حرص دادن میگن . وگرنه میدونن طرف مقابل چاق نییت ‌ دماغش گنده نیست . پیر نیست . زشت نیست . چند سال هم از خودش کوچکتره اگر دختر ترشیده باشه که خود پسره فسیله . سه تا فاجعه هسته ای . هیروشیما . ناکازاکی . این پسره . 

خودش پیام داده بود من حرف نزده بودم باهاش ولی تو صفحه چتم بود

دکمه دیلیت یا بلاک خراب بود دختر خوب؟

حالا اشکاتو پاک کن با گریه چیزی درست نمیشه گذشته ها هم گذشته 

الان حسابی درس بگیر برای آینده 

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...

نامزدت چ راحت ول کرد رفت. عقد بودی چرا نرفتی پیش خانوادش مشکلو حل کنی

این یکی هم ک ح آشغاله از اول میخواسته کرم بریزه.بلاکش کردی خوب شد

ایشالا ب پسر خوب سر راهت میاد خوشبخت میشی

اون جدایی هم لابد حکمتی داشته پسری ک با تقی میره بهتر ک بره

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙