2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516350 بازدید | 37239 پست
عزیزم شما از کجا متوجه کسیت شدین؟ مگه قبلش سونو نداده بودین؟

سونو واژینال دادم برام ام ار ای لگن نوشت 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبید؟ یه دکتر زنان تو تهران واسه نازایی بهم معرفی میکنید کارش عالی باشه

سلام عزیزم من پیش دکتر ساغرصالحپور رفتم البته فردا انتقال دارم ،خيليا راضی بودن استاد دانشگاه و رییس بخش ای وی اف نیکان و بخش زنان بيمارستان طالقانی تهران هستن

سلام دوستای عزیزم من خیلی وقته دیگه پیام نذاشتم اينجا فردا قراره انتقال جنین انجام بدم خواستم بگم اگ ...

ان شاالله ک انتقالت مثبت بشه عزیزم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
اره عزیزم دیروز پریود شدم ولی واقعا نمی‌دونم حوصلم بکشه دوباره این داستانهای چهار ماه رو دوباره تکرا ...

خوبه که دارو داری ولش نکن ادامه بده عزیزم بیخیال باش و در کنارش اقدام هم کن انشالله ک میشه 

منم امروز دوستم بعد از دوسال امروز تستش مثبت شد همشم به پریودی فک میکرد ک باردار نمیشم پریود میشم چون حالتاشو دارم اما مثبت شد تستش و پری هم نشده

هر دومون زیر نظر یه دکتریم اون با اولین دوره مثبت من با چندین ماه دارو و ای یو ای هنوز منتظرم 

توکل کن به خدا خدا بزرگه 

سلام عزیزم، بهتری الان؟من چند روز نبودم، خداروشکر که آی‌یوآی رو به راحتی انجام دادی، فک کنم در حد هم ...

سلام گلم آره خداروشکر دردم همون روز اول بود و تمام شد 

دکتر یه استراحت نیم ساعته داد اما ما ۴۰ دقیقه خوابیدیم

ترشحم بخاطر تحریک دهانه رحم بود مخاط خود رحم 

دیگه خیالم راحت شد ک کلا بیرون نریخته

استراحت مطلق و زیادی ندارم همش دور کارم یه جا نمیتونم بشینم البته کارای آنچنان سنگین انجام نمیدم و چیزای گرمم نمی‌خورم.هفته آینده تست میزنم ببینم چی میشه.انشالله ک بشه 🥲

خوبه که دارو داری ولش نکن ادامه بده عزیزم بیخیال باش و در کنارش اقدام هم کن انشالله ک میشه منم امروز ...

سر پا شدن و دوباره کارای تکراری رو کردن واقعا سخته ، باز شروع کردم من پودر اینفولویک و لتروزول و فردا هم باید آمپول بزنم ببینم چی میشه 🥲

امیدوارم تو مثبت شی به امید خدا یه نی نی سالم گیرت بیاد حداقل انرژی بگیریم و خوشحال شیم برای تو عزیزم

سلام دوستان خوبید؟ یه دکتر زنان تو تهران واسه نازایی بهم معرفی میکنید کارش عالی باشه

سلام خوبی عزیزم 

من برای خودم خیلی تحقیق کردم الان دکترسهیلاعارفی روبهم معرفی کردن نوبت گرفتم برم پیشش البته برای ای وی اف میخوام برم من 

خدا رو چه دیدی رفیق،شایدشد 🥰 حتما میشه🍀
سونو واژینال دادم برام ام ار ای لگن نوشت

ایشالا بسلامتی عمل میکنی و بعدشم سریع باردار بشی  

من تا حالا ام ار ای لگن ندادم فقط سونو واژینال دادم دکترایی ک رفتم چیزی نگفتن انجام بدم.ضروریه یعنی؟

این نیز بگذرد....
سر پا شدن و دوباره کارای تکراری رو کردن واقعا سخته ، باز شروع کردم من پودر اینفولویک و لتروزول و فرد ...

قربونت گلم انشالله.و همچنین خودت همین ماه ک اقدامی و دارو مصرف میکنی برات بشه و مثبت شی

پودر اینفولویک برای چی خوبه؟