2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516285 بازدید | 37239 پست
خیلی نگرانم الی جان میترسم از اینکه تخمدان یا رحمم دستکاری بشه آسیب ببینه😭کاش حداقل یه بچه داشتم

نه مشکلی پیش نمیاد پیش جراح ماهر برو، اگه کیست برداشته نشه ممکنه تخمدان بترکه! این که بدتره بعدم دوتا تخمدان داری با نداشتن یکی آدم شانس بارداری داره هنوز، به رحم هم دست نمیزنن تخمدان بیرون از رحم داخل محیط شکمه، شمارو از شکم جراحی میکنن، حتما لاپاراسکوپی شو چندتا سوراخ کوچیک با دوران نقاهت خیلی خیلی کم، دو روزه سرپایی، یه هفته‌ای کلا بخیه‌ها هم میره و تمام! اصلا نگران نباش 💕

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان من پنج روز ب موعدم بی بی چک ویتاساین زدم هاله انداخت بنظرتون واقعیه یا کاذبه؟میشه یه نظر ...

سلام عزیزم، هاله میبینم اما خیلی کمرنگه نمیدونم راستش واقعیه یا کاذب باید چند روز بعد تکرار کنی اگه پررنگ تر بشه یعنی بارداری، خیلی زود زدی اصولش اینه تا موعد باید صبر کنی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نه مشکلی پیش نمیاد پیش جراح ماهر برو، اگه کیست برداشته نشه ممکنه تخمدان بترکه! این که بدتره بعدم دوت ...

داخل سونو بهم گفت اگ برداشته نشه شاید تخمدان پیچ بخوره . خیلی میترسم از عمل

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
بچها این آزمایش همسرمه کسی میتونه بهم بگه چجوریه

به نظرم موردی نداره، ظاهر و شکل و زنده بودن اسپرم که اوکیه

حرکت زده ۶۰ درصد، حرکت نرمال رو زده ۴ درصد اینو متوجه نمیشم! اگه ۶۰ باشه که عالیه، اگه ۴ باشه کمه! خیلی تفاوته بینش، جدول بندی آز همسر من متفاوت بود 

داخل سونو بهم گفت اگ برداشته نشه شاید تخمدان پیچ بخوره . خیلی میترسم از عمل

اره دقیقا کیست داخل تخمدان خیلی خطرناکه چون ممکنه بزرگ شه و تخمدان رو از بین ببره یا به خاطر سنگینی تخمدان بپیچه و خونرسانیش قطع شه، فقط راه حل جراحیه، پس هرچه زودتر برو که به اقدام هم برگردی... یه جراح ماهر لاپاراسکوپی پیدا کن با خیال راحت برش دار، دکتر هاشمی بقیه الله خیلی معروفه اما معمولا لاپاراسکوپی های سنگین و خطرناک رو برمیداره، اگه تهرانی برو خیلی معطلی داره اما می ارزه اگه بتونی نوبت جراحی و ویزیت با خودش بگیری، بیمارستان کسرا هم انجام میده اگه بیمه‌ت خوبه و مشکل هزینه نداری

اره دقیقا کیست داخل تخمدان خیلی خطرناکه چون ممکنه بزرگ شه و تخمدان رو از بین ببره یا به خاطر سنگینی ...

تهران نیستم . شیرازم 

به نظرم موردی نداره، ظاهر و شکل و زنده بودن اسپرم که اوکیهحرکت زده ۶۰ درصد، حرکت نرمال رو زده ۴ درصد ...

خودمم هرچی خوندم متوجه نشدم چی ب چیه

به نظرم موردی نداره، ظاهر و شکل و زنده بودن اسپرم که اوکیهحرکت زده ۶۰ درصد، حرکت نرمال رو زده ۴ درصد ...

تعداد نزده؟

خیلی نگرانم الی جان میترسم از اینکه تخمدان یا رحمم دستکاری بشه آسیب ببینه😭کاش حداقل یه بچه داشتم

عزیزم شما از کجا متوجه کسیت شدین؟ مگه قبلش سونو نداده بودین؟ 

این نیز بگذرد....