منم اینروزا رو داشتم و بهت کامل حق میدم حالی که داری رو. فقط دعا میکنم دخترت آسیب ندیده باشه و بعد این هم نبینه. تشنج رو هم انشالله با دارو درمان میکنن و بعد یک مدت اگه کنترل بکنن دیگه نیاز به دارو نداره. انشالله بهترین برای دخترت پیش میاد
یه چیز رو بهت بگم که تجربه خودمه. اینجور بیمارها زمین تا آسمون باهم فرق میکنن. شدت اسیب و ناحیه اسیب و دلیل آسیب و ... اینا هم برای هرکس متفاوته. پس زیاد به مطالب نت تکیه نکن. و روحیه خودت رو پایین نیار. حتا دکتر هم وقتی میخواد بچه شما رو بررسی کنه کلی تست و ازمایش و اسکن و ام ار ای انجام میده معاینه بالینی میکنه تا بفهمه بچه شما چطور است. و بعد ارزیابی میکنه و نظر میده. پس نت و تجربه ی بقیه خیلی برای تو راهگشا نیست. .
فقط خودت رو اذیت میکنی اینجوری. منم مث تو بودم ولی از یکجایی گذاشتم. کنار. حتا اگر جایی به مطلبی بر میخوردم نمیخوندم. چسبیدم به درمان بچه.م.
در هرصورت اگر فک کردی نیاز به صحبت کردن داری یا به هردلیل میتونم کمکت کنم خوشحال میشم کاری اگه از دستم برمیاد برات انجام بدم. خواستی بگو شماره م رو برات بزارم. امیدوارم که به زودی خیالت از سلامت جسم و روان و رشد بچه ت راحت بشه🙏❤🙏