2777
2789

سلام

شبتون بخیر

این شلوارو تازه گرفتم،یه چند قطره لکه بر ریخته روش

بنظرتون هیچ راهی واسه از بین بردنش نیست؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

بنظرتون از این پودرای رنگ بگیرم همین قسمتو رنگ کنم درست میشه؟):

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شلوارم رنگ گرفته بود با بنزین یا نمیدونم چی خانم همسایه تمیزش کرد

مرسی عزیزم

بنزین نه،ولی نفت دارم

فک نکنم جواب بده ولی):

لکه بر استونیش بزن. ولی من نمیدونم جوابش روی لباس و شلوار لی چیه. یکی از کاربرا رو مبلاش زده بود 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

از رنگرزی جوهر رنگ بگیر رنگش کن

رنگرزی نمیدونم کجا هست؟

همین پودر مشکیا ک باهاش شلوارو رنگ میکنن منظورته؟

لکه بر استونیش بزن. ولی من نمیدونم جوابش روی لباس و شلوار لی چیه. یکی از کاربرا رو مبلاش زده بود

مرسی عزیزم

من ک همه چی امتحان کردم استونم امتحان میکنم،شاید شد

بنظرم به خشکشوئی نشون بده قبل از هر کاری

نشون دادم

گفتن از این پودرای رنگ بگیر،شاید رنگ گرفت):

منم دیروز یه شلوار شیری رنگ خوشگل داشتم یه لک خیلی کوچیک داشت پاک نمیشد یکم وایتکس با مسواک روش زدم بازم پاک نشد اول وایتکس یه جاش امتحان کردم سفید نشد ولی وقتی خشک شد همون جا سفیدیخی شده بود خیلی بد بود منم همه ی شلوارم تو آب وایتکس کردم حالا که خشک شده همه ی شلوارم صورتی خیلی کمرنگ شده ولی خوشرنگ شده الان که اتوش کردم😂البته لکش هم رفت