2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 517046 بازدید | 37263 پست

الان یک هفته اس اکتوژستم بلافاصله بعد پری میزارم تو واژنم خیلی ببخشید واژنم تنگ شده که به سختی نزدیکی میکنم،و یهخورده هم سوزش خفیف دارم مال چی میتونه باشه

خدای مهربونم نینیمو بزار توی دلم  
سلام الی جان آره رفتم دکتر گفت خداروشکر هماتوم نیست شیاف میذاستم دوبرابر کرد آمپول پروژسترونم زیاد ک ...

خداروشکر که مشکلی نبوده، تا میتونی استراحت کن، خم و راست نشو، هر کار و هر نوع نشست و برخواستی که فشار به رحم میاره انجام نده، سرویس فرنگی استفاده کن، غذا و خوراکی‌های گرم و پرادویه نخور، جعفری اینام به خونریزی میندازه یکم اوایل با احتیاط مصرف کن.. ایشالله دیگه لک نمیبینی و به سلامتی میگذرونی ❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام استارتر جان ،منو راهنمایی میکنی!من اینماه از ۳پری کلومیفن و سینال و hcgزده بودم فولیام ۲تا ۱۸ ت ...

سلام عزیزم

راستش نه اطلاعاتی دارم نه تجربه اینچنینی

و نمیدونم اصلا تخمک‌گذاری انقدر محسوس میتونه باشه یا نه، کلا شیاف پروژسترون خیلی سریع دردارو آروم میکنه، حالا خیلی هم مهم نیست کی ازاد شده مهم اینه زمانایی که حس میکردی حوالی تخمک‌گذاریته اقدام کردی، ایشالله هر کدوم بوده موفق باشه، و اینکه میگی دوتا تخمک داشتی احتمال داره یکیش زودتر و یکیش دیرتر بالغ و آزاد شن، حدود ۱۰ تا ۲۰ دوره حوالی تخمک‌گذاری و اقدامه که تو همین بازه اقدام کردی، از الان به بعد زمان لقاحه که ایشالله بگیره، و بعد هم بره برای لانه‌گزینب... امیدوارم بقیه‌ مراحل هم به خوبی پیش بره و مثبت بشی، تا روز موعد صبر کن به درد و باقی علایم هم توجه نکن، اگه روز موعد پریود نشدی فردا صبحش میتونی بی‌بی‌چک بزنی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الان یک هفته اس اکتوژستم بلافاصله بعد پری میزارم تو واژنم خیلی ببخشید واژنم تنگ شده که به سختی نزدیک ...

شیاف پروژسترون چرا مصرف میکنی؟ علت تجویز رو میدونی؟

معمولا برای اقدام قرص و آمپول میدن شیاف واسه اوایل بارداریه... ولی احتمال میدم دچار خشکی واژن شدی، درد و سوزشی که حس میکنی هم از عوارض شیافه

شیاف پروژسترون چرا مصرف میکنی؟ علت تجویز رو میدونی؟معمولا برای اقدام قرص و آمپول میدن شیاف واسه اوای ...

دکتر شیاف داد بهم گفت از روز ۱۳پری تا ۱۴ روز استفاده کن

خدای مهربونم نینیمو بزار توی دلم  
دکتر شیاف داد بهم گفت از روز ۱۳پری تا ۱۴ روز استفاده کن

حدس زدم برای تامین پروژسترونه، به من تو این تایم دوفاستون میداد قرص راحت‌تره... چون شیاف چربی هم پس میده ممکنه همینجوری مثل شما سوزش و حساسیت هم بیاره

من تو بارداریم شیاف پروژسترون استفاده میکردم دکترم گفت میتونی تو مقعد هم بزاری، دیدی اذیتی بقیه‌ش رو اونور بزار تا حساسیتت رفع شه

خداروشکر که مشکلی نبوده، تا میتونی استراحت کن، خم و راست نشو، هر کار و هر نوع نشست و برخواستی که فشا ...

چون ای وی افی هستم استراحت مطلقم ولی نمیدونم چرا قطع نمیشه..امروز که دیگه خیلی تیره بود..برام دعا کنید خیلی این پروژه ای وی اف برام‌سخت بود الانم که اینطوری😭

چون ای وی افی هستم استراحت مطلقم ولی نمیدونم چرا قطع نمیشه..امروز که دیگه خیلی تیره بود..برام دعا کن ...

خیره ایشالله ❤️ به خوش و سلامتی ختم شه و مثبت شی الهی ✨

چقد خوشحالم که این تاپیک هنوز ادامه داره 😍

تا صفحه ۱۷۰۰ خوندم همه پیام هارو 🤣 

ولی فکر نمیکردم تا امروز فعال باشه 

الی جون شما چ خبر ؟؟ تونستی اون تجربه تلخ رو فراموش کنی ؟ حال روحیت بهتره ؟ 

منم ماه سوم اقدام هستم این ماه با کیت پیشرفتم 

۱۰ روز دیگه موعدمه ببینم خدا چی میخواد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خیره ایشالله ❤️ به خوش و سلامتی ختم شه و مثبت شی الهی ✨

الی جون تعداد بچه ها ماشالله زیاد شده یادتون رفت من مثبت شدم😁😘 هفته هفت بارداری ام که لکه داشتم خداروشکر کم شده امروز 😘🌷

سلام گلم .چی شد پری شدی یا بارداریدیگه تست و ازمایش ندادی؟

سلام عزیزم خوبی 

منفی شدم گلی . گفتم همون روز که پریود شدم احتمالا ندیدی پیامم رو 

الان دکترم رو عوض کردم با دارو های اون دارم پیش میرم 😓