2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518047 بازدید | 37273 پست
سلام خانوما قدم نو رسیده مبارک خانم هایی باشه که زایمان کردند بقیه و هم من رو دعا کنید لطفا 😍من ده ...

انشاالله خیلی زود جوابت مثبت میشه گلم غصه نخور خوب به خودت برس تاامادگی داشته باشی من بچم توهفت هفته سقط شد امیدوارم این اتفاق واسه هیچکس نیوفته

روغن زرد گوسفندی بخور صبح به صبح وزیرشکمتو هم کمی چرب کن انشاالله خیلی زود نتیجه بگیری 

الهم عجل لولیک الفرج 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم ۲۷سالمه و این ماه سومه اقدامم واقعا خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی نمیتونم 😣از استرس حت ...

سلام عزيزم استرس و دور كن همون استرس باعث ميشه نگيره سعي كن فكر نكني بهش ايشالله زودي نيني دار ميشي😍

برای منم دعاکنید 3 هفته میشه بچم سقط شد اولین بارداریم بود ازلحاظ روحی خیلی داغون شدم امیدوارم بچتون ...

وای عزیزم متاسفم 

امیدوارم دیگه برات تکرار نشه و یه نی نی صحیح و سالم زود بیاد بغلت 

در مورد دوقلو که صد در صدش فقط ای وی اف 

ولی شنیدم این دارو های محرک تخمدان که میدن برای کمک بارداری هم ممکنه باعث چند قلویی بشن 

انشاالله خیلی زود جوابت مثبت میشه گلم غصه نخور خوب به خودت برس تاامادگی داشته باشی من بچم توهفت هفته ...

خیلی متاسفم عزیزم واقعا سخته 

ولی ناامید نشو انشالله زود زود دوباره نی نی دار میشی

مرسی عزیزم ۲۷سالمه و این ماه سومه اقدامم واقعا خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی نمیتونم 😣از استرس حت ...

۳ ماهه اقدامی🥲پس من که ۲ سال و ۴ ماهه چی باید بگم 😥البته تو این مدت ۶ الی ۷ ماهی جلو گیری داشتم...تا ۱ سال اقدام طبیعیه .بیشتر شد باید زیر نظر دکتر بری ولی بنظرم آدم نباید یک روزم صبر کنه همون اول همه ازمایشات رو انجام بده بیفکر بشه.

نه نشنیدم ولی بعید میدونم مفید باشه، تازه به نظر میاد چیز مضری هم باشه، بعضیا برای سود و فروش هر چیز ...

نه عزیزم من ک نمیخام امتحان کنم .همون زیر نطر دکتر باشم بهتره تا این چیزارو امتحان کنم و ندونم قراره چی بشه بعدش.اولین بار بود می‌شنیدم واسم جالب بود.

آره واقعا گناه دارن حیوونای بیچاره. بخاطر فروش و سود دست ب هر کاری میزنن

ممنونم عزیزمخداروشکر هردو خوبیم. روز سختی رو داشتیم و داریم. شدت دردام خیلی زیاده و یه سری مسائل دیگ ...

بهت تبریک میگم عزیزم .قدم نو رسیده مبارک.💗🌹انشالله ک روز به روز شاهد بزرگ شدن نینیت باشی . دیگه زایمان سختی های خودشو داره اگ سزارینی باشی ک دیگه بیشتره 

ممنونم عزیزمخداروشکر هردو خوبیم. روز سختی رو داشتیم و داریم. شدت دردام خیلی زیاده و یه سری مسائل دیگ ...

الهی شکررر... بهترین و بزرگ‌ترین اتفاق همین تولد سالم نی‌نیه! ایشالله که زایمان خوبی هم برای خودت بوده باشه، سختی‌ها و درد و مشکلات همیشه هست و میگذره... امیدوارم برای شما هم زود بگذره و لذت این روزا و زندگی جدید رو حسابی ببری ♥️😘✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
مرسی عزیزم چقدر خوبی 😍 اره عزیزم حرفت رو قبول دارم متاسفانه این بدبینی رو کلا تو زندگیم دارم عادت ب ...

خیره ایشالله.. تو بهترین موقع نی‌نی قشنگتو صحیح و سلامت بغل میگیری ♥️🫶

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان خوبید من تازه وارد نی نی سایت شدم و کامل باهاش اشنا نیستم چطور باید تایپینک بذارم و بقیه ...

سلام عزیزم خوش اومدی ♥️

برو صفحه اصلی، تو نوار بالا گزینه دوم نوشته تبادل نظر... برو رو اون بخش، یه نوار دیگه زیرش میاد زده +تاپیک اونو بزن یه کادری میاد، عنوان و موضوع و متن قرار بده ارسال کن، تاپیکت اماده میشه، فقط مواظب باش تاپیکا خیلی سخت پاک میشه، حالا حالاها ممکنه بمونه.. چیزی داخلش ننویسی که باعث دردسرت بشه، یا شناخته بشی یا هرچی !