جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مرسی عزیزم ۲۷سالمه و این ماه سومه اقدامم واقعا خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی نمیتونم 😣از استرس حت ...
۳ ماهه اقدامی🥲پس من که ۲ سال و ۴ ماهه چی باید بگم 😥البته تو این مدت ۶ الی ۷ ماهی جلو گیری داشتم...تا ۱ سال اقدام طبیعیه .بیشتر شد باید زیر نظر دکتر بری ولی بنظرم آدم نباید یک روزم صبر کنه همون اول همه ازمایشات رو انجام بده بیفکر بشه.
ممنونم عزیزمخداروشکر هردو خوبیم. روز سختی رو داشتیم و داریم. شدت دردام خیلی زیاده و یه سری مسائل دیگ ...
الهی شکررر... بهترین و بزرگترین اتفاق همین تولد سالم نینیه! ایشالله که زایمان خوبی هم برای خودت بوده باشه، سختیها و درد و مشکلات همیشه هست و میگذره... امیدوارم برای شما هم زود بگذره و لذت این روزا و زندگی جدید رو حسابی ببری ♥️😘✨
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
سلام دوستان خوبید من تازه وارد نی نی سایت شدم و کامل باهاش اشنا نیستم چطور باید تایپینک بذارم و بقیه ...
سلام عزیزم خوش اومدی ♥️
برو صفحه اصلی، تو نوار بالا گزینه دوم نوشته تبادل نظر... برو رو اون بخش، یه نوار دیگه زیرش میاد زده +تاپیک اونو بزن یه کادری میاد، عنوان و موضوع و متن قرار بده ارسال کن، تاپیکت اماده میشه، فقط مواظب باش تاپیکا خیلی سخت پاک میشه، حالا حالاها ممکنه بمونه.. چیزی داخلش ننویسی که باعث دردسرت بشه، یا شناخته بشی یا هرچی !
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱