2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518048 بازدید | 37273 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها ی دکتر خوب و کاربلد که فلوشیپ نازایی داشته باشه و ویزیت آنلاین هم بکنه سراغ ندارید؟

دکتر مهرنوش امیری تهران هست ویزیت آنلاین هم داره من الان خودمم پیشش ویزیت آنلاین گرفتم برای سه ماه بهم دارو داده دارم مصرف میکنم 

ممنونم گلم مرسی که وقت گذاشتی🙏🏻🙏🏻🙏🏻دمنوش چ زیره ای؟ سبز یاسیاه؟ من عرق نعنا میخوردم انگار تاثی ...

من چون خیلی نفاخ نمیخورم همینا جواب میده برام

ماکارونی خیلی نفاخه من دوبار خوردم بچم هلاک شد چون از ذرت درست شده دیگه ذرتم که کلا نفخه

دمنوشام من زیره سیاه دارم با نعنا دم میکنم میخورم رازیانه هم واسه نفخ عالیه اگه بچت زردی نداره بخور شیرافزا هم هست

عرق نعنا هم خواهرم بهم داده اصله هیچی قاطی نداره یه قاشق میخورم سعی کن عرق خالص پیدا کنی نفخ معدتو میگبره

چیزایی که میخوریم همون روز وارد شیرمون میشه حتی برنجم سرده اگه بدت نمیاد زیره پودر کن بریز روش بخور یا باهاش دم کن

واسه افزایش شیر گوشت گوسفندیو مرغ بخور مایعات زیاد بخور قبلو بعد شیردهی حتما اب یا چایی کمرنگ بخور اب هویج بخور اجیلو نخودچی کیشمیش بخور

کره عسلو تخم مرغو شیره ارده خرما گردو همه اینا شیر افزاست

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من چون خیلی نفاخ نمیخورم همینا جواب میده برامماکارونی خیلی نفاخه من دوبار خوردم بچم هلاک شد چون از ذ ...

ای خدااا پس همونه دختر من انقد گریه میکنه دیروز ناهارم ماکارونی بود بعد مدت هاا🥺

ممنونم گلم خیلی لطفکردی🌸🌸🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
آرمان🥰اسم داداشش آریاس

هر دو اسم خیلی زیباست.. خدا حافظشون باشه برات 💖

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام بچه ها من هفته ششم بارداری ام لکه بینی دارم یه قطره قهوه ای مایل به صورتی کسی اینطور بوده؟ راست ...

سلام عزیزم، من تجربه‌ش رو ندارم اما ممکنه هماتوم باشه بهتره در اولین فرصت بری دکتر و سونو شی، ممکنه احتیاج به شیاف پروژستروت داشته باشی، خیره ایشالله 🤲❤️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها ی دکتر خوب و کاربلد که فلوشیپ نازایی داشته باشه و ویزیت آنلاین هم بکنه سراغ ندارید؟

من نمیشناسم کسی رو متاسفانه 🥲

سلام دوستان من برای بارداری اقدام کردم و قرص لتروزول و آمپول hmgو hcgتزریق کردم الان ۳ روز مونده به ...

سلام عزیزم یکم زود بی‌بی‌چک زدی صبر کن تا موعد، ایشالله دوتا خط پررنگ میفته برات 😍❤️✨

من امروز ۱۶پری ام خیلی درد تخمدان و کمر درد دارم طبیعیه؟

آره طبیعیه، تو اقدام درد و انقباض زیاد پیش میاد

سلام به همه‌ی مامانای گل من خیلی وقته نیومدم نی نی سایت از همه بی‌خبر بودم ولی حالا خداراشکر انگار چ ...

ایشالله بقیه‌شم به سلامتی میگذرونی 😍 اگه تحت نظری و دکتر گفته کمردردات چیزی نیست طبیعیه بعضی دردا به خاطر سنگینی رحمه

سلام دوستان قرار بود 28م سزارین بشمجمعه شب بیستم ساعت 9 کیسه آبم پاره شد و همون شب سزارین شدممنم درگ ...

سلام عزیزم مباررررک باشه ❤️ به سلامتی و خوشی 😍✨

نی‌نی شیطون عجله داشت

ایشالله روزای خوبی پیش رو داشته باشین 🥰

سلام عزیزم، من تجربه‌ش رو ندارم اما ممکنه هماتوم باشه بهتره در اولین فرصت بری دکتر و سونو شی، ممکنه ...

سلام الی جان آره رفتم دکتر گفت خداروشکر هماتوم نیست شیاف میذاستم دوبرابر کرد آمپول پروژسترونم زیاد کرد دیگه توکل به خدا من هرکاری که از دستم بر میومد کردم

سلام عزیزم مباررررک باشه ❤️ به سلامتی و خوشی 😍✨نی‌نی شیطون عجله داشتایشالله روزای خوبی پیش رو داشته ...

سلام استارتر جان ،منو راهنمایی میکنی!من اینماه از ۳پری کلومیفن و سینال و hcgزده بودم فولیام ۲تا ۱۸ تخمدون راست و چهارتا ۱۸ هم تخمدون چپبود ۱۲ پری ک رفتم سونو ،آزادسازی رو یه دونه ۱۳ پری زدم کم و بیش درد تو تخمدونام حس میکردم ولی گذرا ،ولی دیشب که ۱۸ سیکلم بود به حدی تخمدون راستم درد میکرد وحشششششتنااااک که گریه میکردم کمرررم خیییلی درد میکرد بعد یه ساعت احساس کردم یه چیزی از سمت راستم ول شد اومد وسط شکمم دردم ساکت شد ،دیگه فکر کردم تخمکگذاریمه با همون حال زار و دردام نزدیکی کردیم و شیاف اکتوژست هم که داده بود دکترم رو وارد واژنم کردم ،دردام خییلی کمتر شد فوری ،الان میگم مگهhcgبعد ۳۶ساعت عمل نمیکنه چرا دیر تخمکم آزاد شده اگه این درد برای تخمکگذاریه ،،،،و اگه برای لانه گزینیه اینقدر درد واقعا طبیعیه؟و اینکه امروز ۱۹ پری هستم 

خدای مهربونم نینیمو بزار توی دلم