2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518047 بازدید | 37273 پست
خانم ها من این ماه عکس رنگی دادم و سینال اف و لتروزول مصرف کردم دوره هام ۲۸ تا ۳۰ روزه هست اما دیروز ...

باید یکم صبر کنی ببینی فقط لکه بینیه و تا چه حد ادامه داره، یا خونریزی شروع شده؟! اگه خونریزی داشته باشی پریودت جلو افتاده اما اگه فقط لکه بینی باشه باز بسته به شدتش ممکنه به خاطر داروهای هورمونی تغییراتی تو سیکلت ایجاد شده باشه، یا زمان تخمک‌گذارینه بعضیا گاهی دچار لکه‌بینی میشن، اما در نهایت اگه پریود شدی یا لکه‌بینیت ادامه داشت برو دکتر، اما اگه در حد چندتا لکه بود و قطع شد تا موعد صبر کن شاید همین ماه امید به خدا مثبت شدی، اگه هم نشدی باز باید بری دکتر برای ماه بعد دارو بگیری.. همون موقع بگو به دکترت

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
برای منم دعاکنید 3 هفته میشه بچم سقط شد اولین بارداریم بود ازلحاظ روحی خیلی داغون شدم امیدوارم بچتون ...

عزیزم متاسفم برای تجربه تلخی که داشتی 💔

منم بچه‌م رو از دست دادم درکت میکنم، شما چند هفته بودی؟

علت سقط مشخص شد؟

حتما زیر نظر دکتر اقدام مجدد کن، تا به محض بارداری دارو و مراقب لازم رو انجام بده، راه حل دوقلویی فقط آی‌وی‌اف هست اونم باز صددرصد نیست، دوتا میزارن ممکنه بگیره ممکنه نگیره، ولی اگه ۳-۴ تا بزاری احتمال چند قلویی بالاتر میره، اما دوقلو خطرات خودش رو داره، مثل پاره شدن کیسه آب، زایمان زودرس و...

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳ ماهه اقدامی🥲پس من که ۲ سال و ۴ ماهه چی باید بگم 😥البته تو این مدت ۶ الی ۷ ماهی جلو گیری داشتم... ...

من همه رو انجام دادم 

عکس رنگی 

سونو واژینال 

سونو شکمی 

آزمایش خودم 

آزمایش همسرم 

کلا هم زیر نظر دکتر اقدام کردم 

دوماه فقط دوفامد داد 

ماه سومم هم لتروزول و دوفامد داد 

باید یکم صبر کنی ببینی فقط لکه بینیه و تا چه حد ادامه داره، یا خونریزی شروع شده؟! اگه خونریزی داشته ...

تقریبا دوساله اقدامم یبار سقط ۵ هفته داشتم.ماه اول لتروزول داد ماه دو لتروزول و اچ سی جی کلومفین داد این ماهم سینال و لتروزول داد ۳ماهه پشت هم داروی هورمونی مصرف میکنم این ماه باید استراحت بدم یا بازم برم دارو بگیرم؟زمان تخمک گذاریم نیست چون کیت زدم با کیت اقدام کردم این ماه رو.

خودمو همسرم ازمایشامون سالمه نمیدونم چرا نمیشه تو عکس رنگی گفت مایع با فشار تزریق شد لوله ها بازه

تقریبا دوساله اقدامم یبار سقط ۵ هفته داشتم.ماه اول لتروزول داد ماه دو لتروزول و اچ سی جی کلومفین داد ...

شاید تنبلی تخمدان داری گلم.منم همه آزمایشات خودم و همسرم سالمه.لوله هامم بازه. دکتر گفت احتمال زیاد تخمکات ضعیفه

بهترین کارو کردی گلممنم همه رو انجام دادم اما خب خیلی طول کشید دیگه

وای چقدر انتظارش بده من واقعا اذیت میشم 

امروز هم 8روز مونده به موعدم رفتم آزمایش دادم که منفی بود 

آخه طبق سونو واژینالم فولیکول 22.6داشتم که دکتر گفت همون شب آزاد میشه اقدام کن طبق تاریخ این اگر گرفته باشه 6روز ازش گذشته ولی خب نشده منفی بود 

وای چقدر انتظارش بده من واقعا اذیت میشم امروز هم 8روز مونده به موعدم رفتم آزمایش دادم که منفی بود آخ ...

خیلی زود ازمایش دادی بعد از موعد لااقل ازمایش و تست بزنی دقیق تره .همیشه هم تخمک ازاد نمیشه اگ اندازشم خوب باشه .منم دقیقا فولی ۲۰ داشتم باردار نشدم