2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518689 بازدید | 37276 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این آزمایش بخوام بدم باید دکتر بنویسه؟

اره گلم برای من ک دکتر نوشت.فک کنم بیمه بخوره ارزون تر حساب کنن.

حتما برای یکبارم ک شده انجام بده اگه ندادی .میفهمی هورمونات تنظیمه یا نه.نبود با دارو فورا درست میشه 

روشا جون تبریک میگم مامان شدنتو😍ایشالا شاهد خوشبختی و موفقیتش باشی♥️

سلام عزیزم ممنونم . ان شاالله برای خودت😍🙏

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
سلام خانوما خوبین روش جون عزیزم تبریک میگم مادر شدنتون رو چشم دلتون روشن خوش قدم باشه

ممنونم عزیزم دلم الهی خدا به همه ی چشم انتظارا ببخشه🙏🙏مخصوصا بچه های این جمع😍🙏

سلام دوستان حالتون خوبه 

من مشغلم خیییلی زیاد شده نمیرسم بیام 

همه صفحات هم نرسیدم بخونم 

شما بگید چخبر 

لاله زایمان کرد؟ موعد زایمان کسی دیگه نبوده؟

مامان جدید نداریم؟

سلام دوستان حالتون خوبه من مشغلم خیییلی زیاد شده نمیرسم بیام همه صفحات هم نرسیدم بخونم شما بگید چخبر ...

سلام عزیزم

انشالله به سلامتی😍

امیدوارم همیشه به خوشی باشی

لاله یک مهر زایمان کرد

منم الان بستری ام و منتظر دکترم

یه دونه هم فک کنم بی بی مثبت داشتیم

دوستای گلم محتاج دعاتون هستممن هم اگ قابل باشم دعاگوی همه تونم❤❤❤🙏🙏🙏❤❤❤

سلام عزیزممم ♥️

به سلامتی و خوشی زایمان کنی و نی‌نی رو بغل بگیری 😍

فک کنم البته تا الان دیگه نی‌نی رو دیدی 🥹

ایشالله بهترین‌ها پیش روتون باشه 😘

سرحال شدی از حالت بنویس 🥰

مراقب خودتون باش 🫶

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام دوستان حالتون خوبه من مشغلم خیییلی زیاد شده نمیرسم بیام همه صفحات هم نرسیدم بخونم شما بگید چخبر ...

سلام عزیزم ♥️

الهی شکر تا باشه ازین مشغله‌ها باشه 😍

الان نی‌نی از همه مهمتره حسابی بهش برس یکم که بزرگ شه باز بیکار میشی میای همش اینجاها میچرخی 😘

اینجام فعلا خبری نیست همونا که روژان گفت 🤭 ایشالله به زودی همه بچه‌های چشم انتظار یکی یکی مثبت میشن، مثل شما پشت سر هم باز نی‌نی میاد تو تاپیک 🫶

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دوستای گلم محتاج دعاتون هستممن هم اگ قابل باشم دعاگوی همه تونم❤❤❤🙏🙏🙏❤❤❤

عزیزم بسلامتی ایشالا که همه چی راحتو خوب پیش بره واست

واسه منم دعا کن 🥰

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام عزیزم منم یکم زایمان کردم 😍راستی اسم نینیتو چی گذاشتی؟ 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

قربونت، تو کوچولو خوب هستین😍😍 لاله زایمان کرد، یه بی بی مثبت داشتیم، منم منتظرم زود دردم بگیره خستم شده 😅