2777
2789
عنوان

تجربه سقط

314 بازدید | 36 پست

سلام دوستان...

من یک هفتس که سقط کردم ۱۲هفته رفتم سونوی ان تی گفت که توی۹هفته ایست قلبی کرده حالم خیلی بده کلا بهم ریختم همش جمله ی دکتر که گفت جنینت توی ۹هفته ایست کرده تو سرم تکرار میشه خیلی حال بدیه هی بغض میکنم نمیدونم چیکار کنم...

تجربه داره کسی؟چند وقت بعد به روال عادی برگشتین؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌

چجوری سفط کردی؟ من دخترخالم ماما اومد خونش بعد یک سالم بچه آورد انقد دخترش شبیهشه و زود به حرف زدن و راه رفتن افتاد الان فکر نکنم بادشم بیاد از سقطش

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من وسال پیش بچم قلبش تشکیل نشد و کورتاژ کردم نمیونم شاید من حساسم خیلی ولی هنوزم بهش فکر میکنم دائم فکر میکنم شاید من مراقبش نبودم که اینجور شد بارها براش گریه کردم و فکر میکنم تا آخر عمرمم یادم نره

الهی بمیرم

تو رو خدا سقط نکنید گناه دارن

اون نفس می‌کشید دوست داشت زندگی کنه

مامان منم مثل شما

بچشون دوست داشت

بخاطر بابام ک کلا مجموعا نیم ساعت میاد تو خونه سقط کرد

یه ماه بعد کلا فراموش کرد ک جون یه فرشته رو گرفته

ولی من هنوز یادمه

نمیخوام حالتو بد تر کنم

شاید به روال عادی برگردی ولی بازم یادت نمیره

دقیقا مثل از دست دادن یه عزیزه

اتفاقا دخترعمه ام هفته پیش همین اتفاق براش افتاده تو ۱۶هفته اونم حال روحیش خیلی بده مخصوصا که جنین دختربوده و چون یه پسرداشته این دخترو خیلی میخواسته خودمم پارسال اینجوری شدم ولی خب با قسمت و دنیا نمیشه جنگید باید حالتو خوب کنی نمیشه اززندگی خودتو بندازی سعی کن حال جسمیتو خوب کنی و دوباره بارداربشی انشالله

بله من

منم خیلی زیادددددد بهم ریختم فکر کردم دنیا به آخر رسیده

الان دوتا گلپسر ناز دارم ماشالله 

بعد از 6 ماه دکترم بهم اجازه اقدام داد

یکسال بعد از سقط باردار شدم

خیالت راحت باشه مطمئن باش جاش پر میشه انشالله 

حتما نقصی تو جنین بوده که سقط شده وگرنه به این راحتی سقط نمیشه

میشه واسه سلامتی و عاقبت بخیری پسرام صلوات بفرستید😍😍
چجوری سفط کردی؟ من دخترخالم ماما اومد خونش بعد یک سالم بچه آورد انقد دخترش شبیهشه و زود به حرف زدن و ...

دوتا مرکز سونو انجام دادم مطمئن که شدم رفتم۲ساعت دویدم تا خونریزیم شروع شد رفتم بیمارستان باقرص زیرزبونی دفع شد..😞ای خدا عزیزم❤️

بیا نجنگیده نبازیم...✌

بعد یازده سال یادم نرفته سنو غربالگری رفتم گفت که نبض نداره،بااینکه هشت هفته بود صدای قلبش رو شنیده بودم،بعد اون خدا بهم یه بچه داد ولی همش میگم اگه بود الان  کلاس چندم بود

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من وسال پیش بچم قلبش تشکیل نشد و کورتاژ کردم نمیونم شاید من حساسم خیلی ولی هنوزم بهش فکر میکنم دائم ...

دقیقا منم دائم دارم خودمو سرزنش میکنم شاید من اشتباهی کردم که قلبش وایساده😢

بچه دار شدین الان؟

بیا نجنگیده نبازیم...✌
الهی بمیرمتو رو خدا سقط نکنید گناه دارناون نفس می‌کشید دوست داشت زندگی کنهمامان منم مثل شمابچشون دوس ...

خودم که نخواستم سقط کنم قلبش وایساد😞

بیا نجنگیده نبازیم...✌
اتفاقا دخترعمه ام هفته پیش همین اتفاق براش افتاده تو ۱۶هفته اونم حال روحیش خیلی بده مخصوصا که جنین د ...

ای وای خیلی سخته خدا کمکمون کنه...امیدوارم بتونم بازم بچه داربشم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
بله منمنم خیلی زیادددددد بهم ریختم فکر کردم دنیا به آخر رسیدهالان دوتا گلپسر ناز دارم ماشالله بعد از ...

عزیزم خدانگهداره براتون...خودمم همش میگم یه حکمتی بوده شاید اگه میموند اتفاق بدتری میافتاد...عزیزم برای منم دعاکنید😓

بیا نجنگیده نبازیم...✌
بعد یازده سال یادم نرفته سنو غربالگری رفتم گفت که نبض نداره،بااینکه هشت هفته بود صدای قلبش رو شنیده ...

آخ خیلی سخته انگار قلبم میسوزه با اینکه خیلی کوچیک بود ولی من کامل حسش کرده بودم تصورش کرده بودم...خدا نگهداره برات عزیزم

بیا نجنگیده نبازیم...✌