2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 518689 بازدید | 37276 پست
سلام عزیزم منم یکم زایمان کردم 😍راستی اسم نینیتو چی گذاشتی؟

تبریک میگم عزیزم ان شاالله بسلامتی 😍قدمش مبارک باشه❤️🌹🌹

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   
قربونت، تو کوچولو خوب هستین😍😍 لاله زایمان کرد، یه بی بی مثبت داشتیم، منم منتظرم زود دردم بگیره خست ...

ان شاالله شما هم بسلامتی زایمان کنی عزیزم 😍🌹

مامان جدید بوه ها اسمتو نگفتن نی نی شما هم مبارک 😍

پسرم خوش اومدی به زندگیمون🤲🫀👨‍👩‍👦‍👦😍🧿   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانوما 

قدم نو رسیده مبارک خانم هایی باشه که زایمان کردند 

بقیه  و هم من رو دعا کنید لطفا 😍

من ده روز دیگه موعدم ولی فکر نکنم این ماه هم خبری بشه روز ۱۴رفتم سونو فولیکول ۲۲داشتم همون شب و شب بعد اقدام کردم دیگه با خداست ببینم چی میشه 

ولی این ده روز نمی‌گذره 🥲

از همین الآنم پیش یه دکتر تهران ویزیت آنلاین گرفتم کلی دارو برام داده اگر منفی شدم دوباره با اون پیش میرم 

سلام خانوما قدم نو رسیده مبارک خانم هایی باشه که زایمان کردند بقیه و هم من رو دعا کنید لطفا 😍من ده ...

انشالله ک خیره عزیزم.اصلا بهش فکر نکن بیخیال باش و نشمر روزا رو

چند ماهه اقدامی؟

بچه ها کسی در مورد زهره (کیسه صفرا)روباه چیزی شنیده؟

برای بارداری

من دوستم گفت اونو خوردم ینی ریختم تو کپسول خوردم  بعد از پاکی .. امروز میگفت خون صورتی دیدم ده روز قبل موعد 

گفتم حتما لانه‌گزینی هست تست بده

انشالله ک خیره عزیزم.اصلا بهش فکر نکن بیخیال باش و نشمر روزا روچند ماهه اقدامی؟

مرسی عزیزم ۲۷سالمه و این ماه سومه اقدامم 

واقعا خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی نمیتونم 😣از استرس حتی تپش قلبمم تغییر می‌کنه که خودم حسش میکنم 

سلام خانوما قدم نو رسیده مبارک خانم هایی باشه که زایمان کردند بقیه و هم من رو دعا کنید لطفا 😍من ده ...

سلام عزیزم ♥️

ایشالله که همین ماه مثبت میشی.. نشدی هم ماه‌های بعد..

امید به خدا تو بهترین زمان مامان میشی و نی‌نی رو بغل میگیری

ولی به نظرم جدای از استرس و روزشماری‌ای که داری، انقدر فکرای منفی نکن، چرا نشه؟ اقدام میکنی که بشه دیگه! از اول با ناامیدی و انرژی منفی شروع کنی که نتیجه مثبت نمیشه! تمام تلاشت رو بکن با ارامش اقداماتو انجام بدی، ایشالله که هرچه زودتر میگیره اما نهایتش چند ماهه بلاخره که میشه! تو سن بچه  چندماه اینور اونور فرقی نمیکنه مهم اینه سلامت بیاد بغلت 😍✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
بچه ها کسی در مورد زهره (کیسه صفرا)روباه چیزی شنیده؟برای بارداریمن دوستم گفت اونو خوردم ینی ریختم تو ...

نه نشنیدم ولی بعید میدونم مفید باشه، تازه به نظر میاد چیز مضری هم باشه، بعضیا برای سود و فروش هر چیزی سرهم میکنن تحویل مردم میدن... تا اونجا که من میدونم زهله سمیه... برای مرغ اینارو میگن موقع تمیز کردن باید با دقت دراورد! در هر صورت اگه خواستی مصرف کنی خیلی تحقیق کن به نظرم ضررش خیلی خیلی بیشتر از سودش باشه! برای یه کاری که نتیجه علمی هم نداره فقط طفلی حیوونا کشته میشن 🥲 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزممم ♥️به سلامتی و خوشی زایمان کنی و نی‌نی رو بغل بگیری 😍فک کنم البته تا الان دیگه نی‌نی رو ...

ممنونم عزیزم

خداروشکر هردو خوبیم. روز سختی رو داشتیم و داریم. شدت دردام خیلی زیاده و یه سری مسائل دیگه

ولی خب همینکه بچه سالم هست خدا رو شاکرم و انگار یه بار بزرگ رو زمین گذاشه باشم. امیدوارم بقیه ش هم به خیر بگذره و از پسش بر بیام

عزیزم بسلامتی ایشالا که همه چی راحتو خوب پیش بره واستواسه منم دعا کن 🥰

ممنونم لاله جون. شبیه یه سفر بود امروز که هنوزم البته تموم نشده. امیدوارم به خوشی تموم شه😉

قریونت برم

برا همه دعا کردم امیدوارم کار تو هم هرچی هست راه بیفته🙏

سلام عزیزم ♥️ایشالله که همین ماه مثبت میشی.. نشدی هم ماه‌های بعد..امید به خدا تو بهترین زمان مامان م ...

مرسی عزیزم چقدر خوبی 😍 

اره عزیزم حرفت رو قبول دارم متاسفانه این بدبینی رو کلا تو زندگیم دارم عادت بدیه که هرچی سعی میکنم نمیتونم تغییرش بدم 

امید به خدا هرچی قسمتمون باشه از کنارمون نمی‌گذره 🥲 

سلام دوستان خوبید من تازه وارد نی نی سایت شدم و کامل باهاش اشنا نیستم چطور باید تایپینک بذارم و بقیه جوابمو بدن؟؟ ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

الهم عجل لولیک الفرج 

خانم ها من این ماه عکس رنگی دادم و سینال اف و لتروزول مصرف کردم دوره هام ۲۸ تا ۳۰ روزه هست اما دیروز که ۲۰ دوره بودم و امروز لکه بینی دارم بخاطر عکس رنگی پریودم جلو افتاده بنطرتون؟

برای منم دعاکنید 3 هفته میشه بچم سقط شد اولین بارداریم بود ازلحاظ روحی خیلی داغون شدم امیدوارم بچتون سهی وسالم بدنیابیاد

کسی راجب اینک دوقلو بارداربشیم اطلاعاتی داره اقدامات خاصی دارع؟؟ اگه کسی میدونه بگه ولی دعاش میکنم

الهم عجل لولیک الفرج