2777
2789
عنوان

تجربه سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 36 پست
بگردمخب پس حداقل تلاش کردی ک باشهشاید قسمت نبودهعیبی ندارع اون الان جاش خوبه طول میکشه ولی قراموش می ...

مرسی عزیزم...دعا کنید برام😢

بیا نجنگیده نبازیم...✌
آخ خیلی سخته انگار قلبم میسوزه با اینکه خیلی کوچیک بود ولی من کامل حسش کرده بودم تصورش کرده بودم...خ ...

از من خدا خواسته بود نمی‌دونستم که بار دارم دارو مصرف میکردم برای یه بیماریم،وقتی رفتم سونو هشت هفته از ضربان قلبش گفت و دیدن داروهای گفت شاید بچه مشکل داشته باشه ،فک کنم یازده یا دوازده هفته بود رفتم غربالگری گفت ضربان نداره اینقدر گریه کردم هم من هم همسرم،ولی تقدیر این بود

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وسال پیش بچم قلبش تشکیل نشد و کورتاژ کردم نمیونم شاید من حساسم خیلی ولی هنوزم بهش فکر میکنم دائم ...

عزیزم خدا جبران می کنه 

منم سقط کردم بیمارستان با قرص قلب بچم تشکیل نشد الان باردارم ولی زیاد فکر می کنم اگه اولی داشتم الان ب دنیا اومده بود جون گرفته بود جنسیتش چی بود چه حکمتی داشت که قهر کرد رفت و ....

طبیعیه باید کنار اومد چاره ای نیست 

ولی برای بعدی همسرت ازمایش بده خودتم تغذیتو سالم کن اگه سالم هست سالم ترش بکن یعنی رب کارخونگی اینا حذف بشه

هرروز بادوم بخور چندتا چه قبل اقدام چه بعدش سوره یاسین هم یادت نره 

دقیقا منم دائم دارم خودمو سرزنش میکنم شاید من اشتباهی کردم که قلبش وایساده😢بچه دار شدین الان؟

آره این یکی ماه دیگه انشاالله به امید خدا بدنیا میاد ...ولی روزی نیست که یاد اون یکی نباشم خیلی وقتا میگم کاش میدونستم حداقل جنسیتش چیه...الهی بمیرم براش 

عزیزم خدا جبران می کنه منم سقط کردم بیمارستان با قرص قلب بچم تشکیل نشد الان باردارم ولی زیاد فکر می ...

الان باردارم منم پسرم ماه دیگه دنیا میاد انشاالله ولی خب انشاالله خدا برای هیچ مادری نیاره هیچ بچه ای جای بچه دیگه رو برای مادر نمیگیره

سلام برامنم ایست کرد سال ۹۵ ازتو حالم بد تر بود هیچ جوره باهاش کنار نمیام الان دوتا بچه دارم اما هنوز دلم پیش اون موند بچه اول خیلییی دوسش داشتم خیلی  نباید سقط میشد ک شد

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

از من خدا خواسته بود نمی‌دونستم که بار دارم دارو مصرف میکردم برای یه بیماریم،وقتی رفتم سونو هشت هفته ...

ای خدا عزیزم چقدر سخت😓

بیا نجنگیده نبازیم...✌
عزیزم خدا جبران می کنه منم سقط کردم بیمارستان با قرص قلب بچم تشکیل نشد الان باردارم ولی زیاد فکر می ...

ولی من اگه جنسیتش رو‌میدونستم بیشتر اذیت میشدم

بیا نجنگیده نبازیم...✌
آره این یکی ماه دیگه انشاالله به امید خدا بدنیا میاد ...ولی روزی نیست که یاد اون یکی نباشم خیلی وقتا ...

خداروشکر عزیزم انشاالله صحیح وسالم بغلش کنی

بیا نجنگیده نبازیم...✌

اینم بگم که اصن تفصیر خودت ندون منم دائم میگشتم دنبال اینک چیکار کردم قلبش ایست کرده اما بعد اون دوتا بچهای بعدیم دیگ بی حس شده بودم مراقب نبودم از زعفرون هرچی بگی خوردم رعایت نکردم خدا نگهشون داشت همه چی دست خداس

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

من چند ماهه پیش نزدیک زایمان ایست قلبی کردسزارین شدم دست خالی برگشتم 🖤🖤😭😭💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

سلام برامنم ایست کرد سال ۹۵ ازتو حالم بد تر بود هیچ جوره باهاش کنار نمیام الان دوتا بچه دارم اما هنو ...

دقیقااا چون بچه اولم بود خیلی زود بهش دلبستم کلی براش ذوق داشتم...

بیا نجنگیده نبازیم...✌
خداروشکر عزیزم انشاالله صحیح وسالم بغلش کنی

خیلی ممنونم عزیزم تو هم به خودت استراحت بده من تقریبا یه سال بعد سقطم بارار شدم حتما بدنتو تقویت کن انشاالله نی نی بعدی به سلامتی میاد بغلت

اینم بگم که اصن تفصیر خودت ندون منم دائم میگشتم دنبال اینک چیکار کردم قلبش ایست کرده اما بعد اون دوت ...

اره کاش بتونم خودمو سرزنش نکنم...تا خدا نخواد برگ از درخت نمیافته

بیا نجنگیده نبازیم...✌