منم اینجا همینو گفتم چندتا از دوستامون گفتم نه مراکز ناباروری خوبه، یکیشون خاطرم نیست کی بود گفت همو ...
دقیقا من همین فکر ب سرم زده سری اول که ازمایشگاه بیرون ازمایش داد با اینکه اون موقع هنوز واریکوسل داشت و عمل نکرده بود همه فاکتورا عالی عالی بود و اورولوژیست گفت اصن عمل نمیخواد انقد ک ازمایش خوبه ب طوریکه دکترم تعجب کرد بعد رفتیم ابن سینا گفتن ازمایش داد انقد ک همه چی افتضاح زدع بود گفتن سریع باید عمل شی که واریکوسلشو اونجا عمل کرد بعد سه ماه ک رفت دوباره همونجا ازمایش داد فقط تحرک پنج درصد بهتر شده بود😂😂انقد دارو میخوره یعنی همش کشکه🙄اما دکتر اونجا گفت این بنظرم در حال پیشرفته و دیگ سری بعد نمیای که من اینجوری شدم 🥲 حالا به سرم زده دو ماه دیگ ک وقت ازمایشش میشه اونجا یدونه هم ازمایشگاع بیرون بده با هم مقایسه کنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام دوستان من چن وقته دارم مطالب این تاپیک رو میخونم امروز باید پریود میشدم ولی نشدمهی پیاماتونو خو ...
سلام عزیزم مبارکت باشه ♥️ چه خط پررنگی هم هست، ایشالله به سلامتی بگذرونی و نینی رو بغل بگیری، تو اولین فرصت برو آزمایش بتا بده و بعد برو دکتر، احتمالا آزمایش چکاپ خون بنویسه، مکمل بده، و تاریخ سونو قلب رو بهت بگه!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
هر دکتری بری برات مینویسه خیلی نیاز نیست متخصص زنان بری. اول برو آزمایش بده بعد برو دکتر.معمولا قلب توی هشت هفته تشکیل میشه قبل اون بری خوبیش اینه به قول الی جون برات ازمایشا رو مینویسه و بدیشم اینه اگه صدای قلب رو نشنوی که احتمالش زیاده چون هنوز زوده ممکنه استرس الکی بگیری. اگه خودت رو میتونی مدیریت کنی هرموقع ازمایش دادی دکتر هم برو که برات آزمایشا رو بنویسه. اگه نه بمون تا همون هشت هفته