2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 516404 بازدید | 37239 پست
امروز روز موعدم بود،چند روز بعد باید آزمایش بتا داد؟

من دوره‌م ۲۷-۲۸ روزه بود، روز ۲۹ بی‌بی‌چک زدم مثل واسه شما خیلی پررنگ شد، همون روزم رفتم آزمایش +۵۰۰ بود؛ ولی من خونریزی لانه‌گزینی هم داشتم، که فک میکردم پریود شدم ولی چون سه روزه قطع شد یهو شک کردم بی‌بی‌چک زدم

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای عزیزم 😭انشالله که خدا چندتا اولاد صالح بهت بده که جبران تمام دردات باشهزایمان زودرس چرا میشه؟

الهی آمین ✨ ممنون ♥️

دهانه رحمم باز شده بود، بعدم کیسه آبم پاره شد

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خونریزی لانه گزینی کی اومد؟ بعد از آزمایش بتا؟

نه من روز ۲۵-۲۶-۲۷ داشتم ۲۸ قطع شد، ۲۹ صبح که دیدم خبری نیست شک کردم بی‌بی‌چک زدم! تا قبلش فک میکردم بخ خاطر اقدام بهم ریختم و زودتر از موعد پریود شدم واسه همین بی‌نظمه!

الهی آمین ✨ ممنون ♥️دهانه رحمم باز شده بود، بعدم کیسه آبم پاره شد

به حق فاطمه ی زهرا زوری صاحب اولاد صالح شی

یه خانمی بود به اسم حدیث که ازدواج دومشونم بود توی تاپیکای اول بود ولی کاربریش دیگه نبود،ایشون صاحب فرزند شدن؟

به حق فاطمه ی زهرا زوری صاحب اولاد صالح شییه خانمی بود به اسم حدیث که ازدواج دومشونم بود توی تاپیکای ...

آره عزیزم، با کاربری جدید دوباره عضو شد در ادامه همراهمون بود، خداروشکر باردار شد و زایمان کرد، الان دخترش باید یکی دوساله باشه 🤩

من اصلا نداشتم نکنه باردار نباشم😭مثل خون پریودی بود؟

هیشکی نداره من استثناعا داشتم، معمولا خیلی پیش نمیاد نادره! خیالت راحت! اگه بعد از موعد تو تایم اولیه بی‌بی چکت سریع خط انداخته اونم به این پرررنگی اصلا شک نکن حتما بارداری، ایشالله که به خیر و خوشی هم میگذره، بد به دلت راه نده، میدونم استرسا طبیعیه، حتما آز بتا بده خیالت راحت شه، چون ویزیت دکترم بخوای بری میخوان تا پرونده بارداری برات تشکیل بدن، چه بهتر زودتر بدی یکم دلت اروم بگیره منم مثل شما خطم پررنگ بود بالای ۵۰۰ شدم فک کنم بتای شمام بالا باشه

سلام دوستان شبتون بخیر کسی میدونه با مایع دور حنین چند ختم بارداری میدن؟من امروز سونو بودم کفتن مایع دور حنین هشت شده حرکات بچمم کم‌شده😭دکتر دوباره سونو نوشت گفت اگ فردا کمتر بشه ختم بارداری میدم

سلام دوستان شبتون بخیر کسی میدونه با مایع دور حنین چند ختم بارداری میدن؟من امروز سونو بودم کفتن مایع ...

عزیزم ناراحتی نداره که ختم هم بدن دیگه بچت انشالله کامله مشکلی نیست که نگرانش باشی. نهایتش اینه که آمپول ریه برات بزنن. الان به امید خدا مشکلی برای نینی بوجود نمیاد. انشالله هرموقع خیرش هست به دنیا بیاد🙏❤

سلام دوستان من چن وقته دارم مطالب این تاپیک رو میخونم امروز باید پریود میشدم ولی نشدمهی پیاماتونو خو ...

سلام عزیزم به به مبارکه 😍😍😍😍برای ما هم دعا کن گلم 

منم امروز موعدم بود پریود نشدم اما بی بی هم نزدم چون تنبلی دارم ممکنه عقب انداختنم از اون باشه چند روزم صبر میکنم اگر نشدم حتما منم بی بی میزنم برام دعا کن 🥺 💖 

بچه ها من فک می‌کنم تکرر ادرار هم گرفتم هر نیم ساعت یا حتی کمتر شمام ببخشید احساس میکنم باید برم دستشویی 

وای خدایا یا واقعاً تکرر دارم یا توهم زدم 

هیچی مثل این توهم بارداری اذیت کننده نیست 🤦🏼‍♀️کاش زودتر تکلیفم معلوم شه 

ایشالله که تاخیرت برای بارداری باشه، چون تنبلی داری و بی‌بی ممکنه به شک بندازدت بهترینش همینه که یکم ...

واقعا سردرگمم 🥺 امروز که خبری نشد 

نمیدونم بی بی بزنم...نزنم...🤦🏼‍♀️خدایی انتظار خیلی سخته