2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناهش ب گردن شما این چه حرفیه یادش میدی خجالت بکش

واااا

طرف خون به جگر خانمش کرده 

خانم هم هیچ راهی برای رفت نداره

همین مونده امثال شما طرفداری هم بکنید از یه لاشی

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

انقد بدم میاد از مردای اینطوری ماهم یه پارک پیش خونمون بچم ک میبردم یه اقایی همسایه روب رومون اونم میومد وهمش نگاه میکرد و الکی حرف میزد منم دیگ مجبورشدم نرفتم پارک

وااااطرف خون به جگر خانمش کرده خانم هم هیچ راهی برای رفت ندارههمین مونده امثال شما طرفداری هم بکنید ...

خدا هست من خودم ب شوهرم اصلا اعتماد ندارم سپردمش بخدا ولی اونی که شما پبشنهاد دادی خیلی بد بود

منم دلم میخاد انتقام بگیرم ولی نمیتونم

ولی من انتقام گرفتم انگار اسپند رو آتیش بودم چون رمز گوشیش رو بلد بودم وقتی میرفت حموم چک می‌کردم چه چیزهایی که نمیدیدم یعنی با کارهاش من رو نابود کرد ولی دلم خنک شد

خدا شوهر تو ر‌و لعنت کنه که انقدر مریضه بقیه زنا ارامش ندارن از دستش همچینی زنایی مثل شما که هرزگی ن ...

چی زر میزنی ببند دهن کثیفتو ج...نده خانووووم🤬🤬🤬هرزه تویی بدبخت خدا شماهارو لعنت کنه ک ی جوری میآید بیرون ک همه خیره شن بهتون خدا ریشه کن کنه امثال شمارو اااه

خدا هست من خودم ب شوهرم اصلا اعتماد ندارم سپردمش بخدا ولی اونی که شما پبشنهاد دادی خیلی بد بود

من فقط به استارتر گفتم

خودش مختاره

زورش هم نمیتونم بکنم 

ولی واقعا به نظرم باید انتقام بگیره

من جاش بودم مثل اون خانم اصفهانی از مذکر تبدیلش میکردم به مونث!!! شاید اونجوری آدم میشد

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ