2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 517052 بازدید | 37264 پست
ساعت دوازده زنگ زدم گفت دکتر امشب برمیگرده من تا غروب بهت خبر میدم چه ساعتی بیمارستان باشی منم پاشدم ...

لاله جون امیدوارم الان دیگه نی نی به سلامت به دنیا اومده باشه و همدیگه رو سلامت بغل گرفته باشید. انشالله که زایمان راحتی هم داشتی و بعد این هم با خیال راحت ادامه میدی مسیر مادر بودنتو🙏🙏❤

امیدوارم همه کارهایی که گفتی رو هم رسیده باشی انجام بدی قبل از زایمان 😘🙏😘

سلام خانما خوبید 

من فردا موعدمه 🥺 فعلا که علایم خاصی ندارم به جز گاهی احساس سوزش نوک سینه و کمر درد که شبا اتفاق می‌افته فقط 

نمی‌دونم چه اتفاقی منتظرمه ولی کاش اگر باردار نیستم حداقل پریود بشم که انتظار الکی نکشم 🤦🏼‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانما خوبید من فردا موعدمه 🥺 فعلا که علایم خاصی ندارم به جز گاهی احساس سوزش نوک سینه و کمر درد ...

ایشالا مامان شده باشی عزیزم ♥️هر چی خیره ایشالا واست پیش بیاد

این نیز بگذرد....
قربومت بشم عزیزم ممنونم 🥲✨ ولی میدونید چون خیلیی طولانی شده ادم فک میکنه دیگه شاید خوب نمیخاد بشه🤦 ...

ایشالا ماه بعد مثبت شی 🥺چاره ای جز توکل و صبر نداریم ♥️منم تو فکرمه اگ امسال نشد برم iui کنم 

این نیز بگذرد....
تنبلی دارم طبق ماه قبل دو روز

دو روز دیگ تکرار کن ایشالا دو برابر شه عزیزم ولی طبق تجربه تلخ ماه گذشتم بهتره زودتر از یه هفته تاخیر بتا ندیم که تو ذوقمون نخوره🤦🏻ایشالا شما مامان شده باشی ♥️

این نیز بگذرد....