2777
2789

من خیلی حس بدی نسبت به خودم دارم اصلا فکر نمیکردم حسادت کنم یا حسرت زندگی کسی رو بخورم اما نمیدونم چرا یه حس خاصی نسبت به بچه جاریم دارم...وقتی به دنیا اومد خیلی دوسش داشتم الانم دارم اما از وقتی  بچه خودم سقط شد یه جوری شدم نسبت به بچه اون چون ناخواسته بود و الان خیلی مرکز توجهه..همش میگم من چیم از جاریم کمتر بود که یه بچه سالم و خوب داشته باشم اونا که بچه نمیخواستن آنقدر راحت بچه دار شدن اما ما که میخوایم نشده...تا قربون صدش میرن و بهش توجه میکنن میگم الان باید بچه من به دنیا اومده بود و به بچه منم توجه میکردن...از خودم بدم میاد که این افکار میاد سراغم دعا کنین به زودی خدا به ماهم نطر کنه و بهمون بچه سالم و صالح بده🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره جاری کوچیکم به فاصله۳سال ۳تاپسر دنیا اورد خانواده شوهرم هزاربار سرم زدن اینکه اون هرروز بچه میاره بهش حسودیم میشد

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷