جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الی جون دیشب پریود شدم🤦🏻♀️🥲 من فک کنم دیگه قرار نیس دوباره مادر بشم🙃
اصلا همچین فکری رو نکن رویا جون من ماه بعد از آی یو آی بی بی چکم مثبت شد یعنی اصلا فکرشم نمیکردم طبیعی بتونم باردار بشم حتی آی یو آی هم روی من جواب نداده بود توکل کن به خدا مطمئن باش بهترین ها برات اتفاق میوفته
شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ما را به سخت جانی خود این گمان نبود
ساعت دوازده زنگ زدم گفت دکتر امشب برمیگرده من تا غروب بهت خبر میدم چه ساعتی بیمارستان باشی منم پاشدم اصلاح کردم دوش گرفتم شیو کردم وسایل باقیمونده رو گذاشتم تو ساک دیگه فقط فردا پاشم برم واسه عمل به امید خدا
عصرم مامانم میاد پیشم میخوام چندتا عکس تو اتاق بچم بگیرم🥲احساس میکنم کلی کار عقب افتاده دارم که انجام بدم😩
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
قربومت بشم عزیزم ممنونم 🥲✨ ولی میدونید چون خیلیی طولانی شده ادم فک میکنه دیگه شاید خوب نمیخاد بشه🤦 ...
رویا جون قربونت برم کاش ذهنتو از اقدامو بارداری خالی میکردی همین فکرو خیالا نمیذاره لقاح انجام شه با ورزشو کارای هنری سرتو گرم کن ایشالا بزودی نتیجه میگیری
منم فک میکردم قرار نیست مادر شم ولی شدم هروقت خدا واسمون صلاح بدونه بهمون میده
این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
قربونت بشم لاله جون ولی بخدا اصلا من بهش فکر نمیکنم وقتی پریود میشم یکمی ناراحت میشم این چیزا میاد ت ...
فدات بشم ایشالا بزودی خودتم این حالو تجربه میکنی هممون این روزارو گذروندیم ولی یه وقتی که فکرشم نمیکردم خدا تو دلمو پر کرد من فقط با ورزش ذهنم خالی شد خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت کاش یه ورزشی رقصی چیزی شروع کنی هم واسه ذهن خوبه هم تخمدانو رحم فعالو گرم میشن تاثیر مثبت داره منم به آی یو آی فکر میکردم تصمیم داشتم بعداز عید برم تو کارش که اخر اذر مثبت شدم
خانما انشالله ک همتون زایمان راحتی داشته باشید ولی من سوره انشقاق رو خیلی خیلی میخوندم روز زایمانمم سوره قدر رو ۴۰بار خوندم و واقعا زایمانم نسبتا راحت بود
شدنش که ممکنه بشه، دیدی بعضیا با یه بار ناخواسته باردار میشن، بستگی داره کدوم روز دوره باشه نزدیک تخمک گذاری باشه شانست شاید بگیره همون یه اقدام هم! اما احتمال رو پایین میاره دیگه!! مثلا چند روز اول بعد از پریود و چند روز آخر قبل از پریپد بعدی بی فایده ست، مهم میانه دوره س!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱