2777
2789

من اسکرین میگیرم ولی موجودی کارتم اندازه همش نیست نهایت یکی دوتاش😐

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

من همه رو تو اینستا دخیره میکنم یکیشم نخریدم 😂😂😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکسسوری بیشتر میخری یا مراقبت پوستی

اکسسوری راستش ۲ ساله اصلا نخریدم میخوام بگیرم

مراقبت پوستی هم اخرین بار ابرسانم فیک در اومد نگرفتم تا یه چیزی دیگه بخرم

نه نمیگیرم... اگه قیمتش خیلی فضایی باشه که کلا هیچوقت به خریدش فکر نمیکنم اگه هم قیمتش اوکی باشه و نیاز داشته باشم میگیرم... کلا اهل خرید اضافه و بیش از حد نیاز نیستم مگر اینکه دیگه زیادی به دلم نشسته باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نه نمیگیرم... اگه قیمتش خیلی فضایی باشه که کلا هیچوقت به خریدش فکر نمیکنم اگه هم قیمتش اوکی باشه و ن ...

منم مثل شمام اضافه نمیخرم اصلا

مثلا الان شلوار واقعا لازم دارم اونو حضوری باید بگیرم دیگه چیزی نمیگیرم نهایت یه کت هم برای عید همین

همون آدم انگار نخره راحت تره

اره لذتش بیشتره

وقتی به خرید کردن عادت میکنی انگار سیر نمیشی یجور وسواس ماننده 

من دوست ندارم، ترکش کردم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اکسسوری راستش ۲ ساله اصلا نخریدم میخوام بگیرممراقبت پوستی هم اخرین بار ابرسانم فیک در اومد نگرفتم تا ...

من قصد دارم انلاین شاپ بزنم نمیدونم مراقبت پوستی محصول بیارم یااکسسوری