2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کردی رفتی بیمارستان... به خودت خیلی برس حجم خونریزی که بالا میره ممکنه ضعف و حالت‌های کم‌خونی پی ...

مرسی الی جون🥺♥️اره امروز تا میتونستم چیزای مقوی خوردم جیگرم شب میخورم ، زیر دلم باز درد میکنه از عصر دیگ واس اینکه خیالم راحت شه فردا میرم سونو واژینال، بعد چون تهران  فعلا دسترسی ندارم میرم زیر نظر یه پریناتولوژیست تا اذر برم ابن سینا ببینم چی میگن . ایشالا دامن جفتمون و همه اقدامیای اینجا سبز شه 🥺 انقدم این ور اون ور هی بچه میبینم و کلیپ نوزاد واسم میاد هر چی میخوام فک نکنم بهش هی یاداروی میشه واسم 🤦🏻

این نیز بگذرد....
سلام عزیزم خودتو اذیت نکن نیاز به واژینال نیستبرا منم فک کنم دوماه پیش همینطور شدطبق نظر دکترم گف اح ...

عه جدی 🥺متاسفم ایشالا صاحب فرزند سالم و صالح بشی♥️اره خودمم نمیخواستم برم واژینال ولی درد دارم همچنان ادم حساسیم هستم هی تو فکرم اینه تا واژینال ندم خیالم راحت نمیشه دیگ فردا میرم ، از این به بعدم دیگ عقب انداختم تا ده روز نمیخوام اصلن هیچ ازمایش و هیچ بی بی چکی بزنم اگ نمیرفتم ازمایش فک میکردم با تاخیر پریود شدم فقط 😞

این نیز بگذرد....
عزیزم فک نکنم اصلا جنینی به اون صورت تشکیل شده باشه که سقطی بخواد صورت بگیره احتمالا در حد لخته اس ک ...

اره عزیزم هفتم خیلی پایین بود کاش اصلن ازمایش بتا نمیدادم 🤦🏻☹️

این نیز بگذرد....
عه جدی 🥺متاسفم ایشالا صاحب فرزند سالم و صالح بشی♥️اره خودمم نمیخواستم برم واژینال ولی درد دارم همچن ...

ممنون عزیزم 

برا همینه که میگن بعد حداقل یک هفته تاخیر برا آزمایش بری

ولی واقعا سخته صبر کنی

ایشالا که به زودی همگی مثبت بشیم این روزامون بشه خاطره

اره عزیزم هفتم خیلی پایین بود کاش اصلن ازمایش بتا نمیدادم 🤦🏻☹️

اشکالی نداره عزیزم ناراحت نباش انشالله به همین زودی دوباره باردار میشی .احیانا کار سنگین انجام ندادی که باعث لانه گزینی ناقص نطفه و دفع زودهنگامش شده ؟

خدایا خیلی شکرت   
مرسی عزیزم ایشالا توکل بر خدا♥️😘

درست میشه غصه نخور گلم باز خوبه میدونی بزودی باردار میشی من نزدیک دوسال بی دلیل همش بیبی چک منفی دیدم این بیشتر عذابم میداد نمیدونستم مشکل چیه

ایشالا دو سه ماه دیگه که تقویت شدین یه اقدام خوب برو با خبر خوش میای تو جمع مامانا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام ببخشید من یک سقط داشتم با قرص زیر زبانی و داخل واژن و از اون سقط ۱۰ ماه هست که میگذره و من توی این ماه ۱۰ بار اقدام کردن  اینکه همسرم عاشق بچه هست و الان کلی اسرار داره راه حلی دارید چون خودمم بچه دوست دارم و هربار که اقدام میکردم پریود میشدم و یک ماه پیش پریودی من کلا سه روز بود تورو خدا کمکم کنید راه حل بگید🥺😞

امیدوارم حال روحیه بهتر شده باشهو بزودی ی بارداری بی دردسر رو تجربه کنیبارداریت شیمیایی بوده و اگر ب ...

عزیزم متاسفم برات همچین اتفاقی افتاد ولی سال پیش همین موقع ها بود دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد من ازمایش اولت رو ک دیدم خیلی ناراحت شدم بتای من ۸۴ بود بعد دو روز حتی بع ششصد هم رسید ولی متاسفانه منم به خونریزی افتادم و خیلی سخت بود نا امید نشو منم بعد یکسال اقدام برام اون اتفاق افتاد من دیگ کامل بیخیال بچه شدع بودم ولی الان خداروشکر نزدیک زایمانمه توکلت بخدا باشه اینارو گفتم ک امیدتو از دست ندی فکر نکنی تنهایی

دوستان من سونو ۳۶هفته و۶روز دادم وزن بچه۳۲۵۰بود ولی یه موردی ک بود بچه سایزی چند هفته درشته مثلا من ۳۶هفته و۶روزم ولی دور سر بچه ۳۹هفته و ۴روز یا پارامتر های دیگشم همه همینجور ۳۸ با ۳۹هفتس  دکتر گفت اگ تا هفته بعد همینجوری ادامه پیدا کنه باید سزارین بشی.من میخواستم بدونم من سزارین اجباری هم بشم دکتر اون هزینه ک جدا خودش میگره رو بازم میگیره؟

ممنون عزیزم برا همینه که میگن بعد حداقل یک هفته تاخیر برا آزمایش بریولی واقعا سخته صبر کنیایشالا که ...

اره دیگ تا قبل یه هفته ده روز نمیرم ، ایشالا 🥺توکل بر خدا

این نیز بگذرد....