جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوب کردی رفتی بیمارستان... به خودت خیلی برس حجم خونریزی که بالا میره ممکنه ضعف و حالتهای کمخونی پی ...
مرسی الی جون🥺♥️اره امروز تا میتونستم چیزای مقوی خوردم جیگرم شب میخورم ، زیر دلم باز درد میکنه از عصر دیگ واس اینکه خیالم راحت شه فردا میرم سونو واژینال، بعد چون تهران فعلا دسترسی ندارم میرم زیر نظر یه پریناتولوژیست تا اذر برم ابن سینا ببینم چی میگن . ایشالا دامن جفتمون و همه اقدامیای اینجا سبز شه 🥺 انقدم این ور اون ور هی بچه میبینم و کلیپ نوزاد واسم میاد هر چی میخوام فک نکنم بهش هی یاداروی میشه واسم 🤦🏻
سلام عزیزم خودتو اذیت نکن نیاز به واژینال نیستبرا منم فک کنم دوماه پیش همینطور شدطبق نظر دکترم گف اح ...
عه جدی 🥺متاسفم ایشالا صاحب فرزند سالم و صالح بشی♥️اره خودمم نمیخواستم برم واژینال ولی درد دارم همچنان ادم حساسیم هستم هی تو فکرم اینه تا واژینال ندم خیالم راحت نمیشه دیگ فردا میرم ، از این به بعدم دیگ عقب انداختم تا ده روز نمیخوام اصلن هیچ ازمایش و هیچ بی بی چکی بزنم اگ نمیرفتم ازمایش فک میکردم با تاخیر پریود شدم فقط 😞
اشکالی نداره عزیزم ناراحت نباش انشالله به همین زودی دوباره باردار میشی .احیانا کار سنگین انجام ندادی که باعث لانه گزینی ناقص نطفه و دفع زودهنگامش شده ؟
سلام ببخشید من یک سقط داشتم با قرص زیر زبانی و داخل واژن و از اون سقط ۱۰ ماه هست که میگذره و من توی این ماه ۱۰ بار اقدام کردن اینکه همسرم عاشق بچه هست و الان کلی اسرار داره راه حلی دارید چون خودمم بچه دوست دارم و هربار که اقدام میکردم پریود میشدم و یک ماه پیش پریودی من کلا سه روز بود تورو خدا کمکم کنید راه حل بگید🥺😞
حتی رفتم دکتر زنان گفتن بعد از ۶ یا ۸ ماه اقدام کن و بعد اقدام کردم ماه ۹ که حالت تهوع داشتم خیلی حالم بد بود رفتم سونو داخلی ۳ بار انجام دادم و پیش کلی دکتر رفتم
امیدوارم حال روحیه بهتر شده باشهو بزودی ی بارداری بی دردسر رو تجربه کنیبارداریت شیمیایی بوده و اگر ب ...
عزیزم متاسفم برات همچین اتفاقی افتاد ولی سال پیش همین موقع ها بود دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد من ازمایش اولت رو ک دیدم خیلی ناراحت شدم بتای من ۸۴ بود بعد دو روز حتی بع ششصد هم رسید ولی متاسفانه منم به خونریزی افتادم و خیلی سخت بود نا امید نشو منم بعد یکسال اقدام برام اون اتفاق افتاد من دیگ کامل بیخیال بچه شدع بودم ولی الان خداروشکر نزدیک زایمانمه توکلت بخدا باشه اینارو گفتم ک امیدتو از دست ندی فکر نکنی تنهایی
دوستان من سونو ۳۶هفته و۶روز دادم وزن بچه۳۲۵۰بود ولی یه موردی ک بود بچه سایزی چند هفته درشته مثلا من ۳۶هفته و۶روزم ولی دور سر بچه ۳۹هفته و ۴روز یا پارامتر های دیگشم همه همینجور ۳۸ با ۳۹هفتس دکتر گفت اگ تا هفته بعد همینجوری ادامه پیدا کنه باید سزارین بشی.من میخواستم بدونم من سزارین اجباری هم بشم دکتر اون هزینه ک جدا خودش میگره رو بازم میگیره؟