2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520489 بازدید | 37355 پست
سلام خانما خوبینمنم دیروز پریود شدم،تا الان شده پنج ماهفکر میکردم اولین اقدام حامله بشم اما انگار با ...

همه همین فکرو میکردیم که دفعه اول بارداریم 🥲 قبلش همش مراقب جلوگیری بودیم نکنه از دستمون در بره باردار شیم، نگو اصلا این خبرا نبوده راه طولانی ای پیش روعه! 💔

امیدت رو از دست نده نسبت به ماهایی که اینجاییم پنج ماه چیزی نیست اصلا، فقط بدنت رو‌ تقویت کن، ایشالله خیلی زود مثبت میشی و به سلامت طی میکنی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام، معمولا وقتی داروی محرک زیاد مصرف میشه چون فولیکولا رشد میکنن.. بهتره آمپول آزادسازی هم زده بشه ...

نه اینم برام ننوشته ک برم 🥺ای خدا کیست نشه یه وقت! هیچ وقت سابقه کیست نداشتم.خودم ک میگم این ماه برام همه چیز اوکیه برای بارداری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم خونه خون😭😭😭😭😭دیشب افتادم به خون ریزی امروز رفتم بتا دادم اومده رو ۱۹ 💔💔💔 من الان باید چی ...

😭 من خیلی واسه شما امیدوار بودم 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
دلم خونه خون😭😭😭😭😭دیشب افتادم به خون ریزی امروز رفتم بتا دادم اومده رو ۱۹ 💔💔💔 من الان باید چی ...

عزیزم حالته چطوره 🥺 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
نه اینم برام ننوشته ک برم 🥺ای خدا کیست نشه یه وقت! هیچ وقت سابقه کیست نداشتم.خودم ک میگم این ماه بر ...

ایشالله که باردار میشی پس.. امید به خدا ✨♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
الان میترسم خارج رحمی باشه 😢فقط دستمال میکشم خون میبینم درد هم به اون صورت ندارم با این خونریزی سون ...

عزیزم فک نکنم اصلا جنینی به اون صورت تشکیل شده باشه که سقطی بخواد صورت بگیره احتمالا در حد لخته اس که همراه خونریزت دفع میشه نگران نباش

خدایا خیلی شکرت   
الان میترسم خارج رحمی باشه 😢فقط دستمال میکشم خون میبینم درد هم به اون صورت ندارم با این خونریزی سون ...

امیدوارم حال روحیه بهتر شده باشه

و بزودی ی بارداری بی دردسر رو تجربه کنی

بارداریت شیمیایی بوده و اگر بتات افت کرده دیگه خیلی لازم نیست کاری کنی،در واقع تا اومده همه چیز تشکیل بشه دفع شده

چون همراه پریودی دفع میشه،ممکنه یکم پریودیت سنگین تر از دفعات قبلی باشه فقط،منم تجربشو داشتم

تو پیام الی خوندم بار دومه اینجوری شدید،من بار قبلی یادم نیست سقطتتون چندهفته اینا بوده،اگر همینجوری شیمیایی بوده ممکنه مشکل ایمنی داشته باشید

اما پیگیری کن قبل اینکه دوباره بخوای باردار بشی،دکتر شیرازی که الی جون گفتن خوبه،منم یبار رفتم پیششون

امیدوارم خیلی زود حال روحی و جسمیت خوب بشه هرچند میدونم سخته

سلام دوستای خوبم مرسی که جویای احوالم هستین♥️، من دیروز رفتم بیمارستان گفت باید بستری شی دیگ سرم بهم زدن معاینم داخلیم کردن تا معاینه کرد حجم خونریزیم دو برابر شد😞همش لخته دارم دفع میکنم دکتر فرستاد سونو شکمی هیچی دیده نشد گفت هر چی بوده دیگ داره دفع میشه زیر دلم مث پریودی درد میکنه الان ،گفتم میشه سونو واژینال کنین گفت چون بتات خیلی اومد پایین واژینال دیگ لازم نیس اما نمیدونم بنظرتون خودم بیرون برم ک مطمئن باشم یا بیخیال شم😞 چند روز استعلاجی گرفتم بمونم خونه بلکه خودمو پیدا کنم ، الی جون اولین بار بود اینجوری میشدم تا حالا قبل این باردار نشده بودم. بعد دو سال این شکلی شد متاسفانه 💔حدس میزنم بخاطر اسپرم ضعیف همسرم باشه، اخه دکترش سری اخر ک رفت ابن سینا بهش گفت فک نمیکنم دیگ بیاین و نتیجه میگیرین که این شکلی نتیجه گرفتیم😭میخوام دو سه ماه کلن اقدام نکنم بعد دوباره برم ابن سینا ببینم چی میگن😞

این نیز بگذرد....
خانما واسه علائم بارداری درد سینه حتما باید باشه بنظرتون ؟

نه عزیزم الزامی نیست... اگه باشه هم دلیل بر بارداری نیست شاید علایم پیش از قاعدگی pms باشه

سلام دوستای خوبم مرسی که جویای احوالم هستین♥️، من دیروز رفتم بیمارستان گفت باید بستری شی دیگ سرم بهم ...

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی همینکه اینجوری شده جای امیدواریه که با تقویت کردن تخمکو اسپرم بزودی نتیجه میبینی به فا ل نیک بگیرش

دو سه ماه جفتتون مکمل بخورید ایشالا به همین زودی باردار میشی

امیدوارم زودتر حالت خوب شه❤️🌹

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام دوستای خوبم مرسی که جویای احوالم هستین♥️، من دیروز رفتم بیمارستان گفت باید بستری شی دیگ سرم بهم ...

خوب کردی رفتی بیمارستان... به خودت خیلی برس حجم خونریزی که بالا میره ممکنه ضعف و حالت‌های کم‌خونی پیدا کنی، اگه دوس داری به همسرت بگو جگر بخره هر موقع میلت کشید یکی دو سیخ روی گاز درست کن چند تکه بخور، و باز اگه میلت میکشه شیره انگور هم خیلی خوبه چند قاشق بریز تو لیوان اب سرد مثل شربت بخور.. تمام سرگیجه و افت‌فشار و ضعف رو برطرف میکنه! بعد دوتا عملم منو اینا سرپا نگه داشت.. چون پا میشدم وایسم جون نداشتم!

به نظرم واژینال الان لازم نیست، بزار تکلیف خونریزیت معلوم شه، ببین چند روز میشی بعد که قطع شد برو دکتر یه سونو کنه.. به قول دوستان فعلا در حدی نبوده که بقایا داشته باشی، احتمالا همون نطفه ضعیف بوده خود بدن دفع کرده، در حد لخته و خونه!

ببخشید عزیزم اشتباه گرفتمت با یکی دیگه! 🥲 چون صحبت‌ها زیاده نمیشه برگشت به قبل، ماشالله تعدادمونم زیاده منم حافظه ندارم! نمیدونم چرا احساس کردم سقط داشتی دومین تجربته! ایشالله که اولین و آخرین باره این مسئله برات پیش میاد 🤲 اگه همسرت قبول کرد یه آز اسپرم دوباره بفرست ببین مشکلی هست یا نه، خوب کاری هم میکنی چندماه استراحت کن هم جسمی هم روحی بیای بالا، تو این مدت خودت و همسرت مکمل پیش از بارداری بخورید به جز کمیت خیلی به کیفیت تخمک و اسپرم کمک میکنه! ایشالله اولین اقدامتون مثبت میشین ♥️

سلام عزیزم خودتو اذیت نکن نیاز به واژینال نیست

برا منم فک کنم دوماه پیش همینطور شد

طبق نظر دکترم گف احتمالا بارداری شیمیایی بوده چون من آزمایش ندادم ولی چنتا بی بی چک گذاشتم مثبت شد بعد چن روز تاخیر پریود شدم

بهش گفتم گف اگه آزمایش میدادم مثبت بود ولی بتا کم میبود بعدشم افت پیدا میکرد

بهم گف هیچ کاری لازم نیست بکنم گفت فقط پریودی سنگین تری دارم که همینطورم شد درد شدید و پریودی سنگین

بهم گف علتش اسپرم ضعیفه 

بهش اصلا به عنوان سقط نگاه نکن شما آزمایش دادی متوجه شدی 

خیلی ها چون آزمایش نمیدن اصن متوجه نمیشن فک میکنن بعد چن روز تاخییر پری اومده در حالی که ممکنه این حالت باشه

من از این لحاظ خیالم راحت شد حداقل لوله های من بازه مشکلی نیست و باید به فکر تقویت اسپرم باشم