2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520793 بازدید | 37359 پست
ان شاالله . بچها من سر خود این ماه قطره ویتاگنوس خوردم حالا داخل یکی از تاپیکا یه کاربر میگفت ک ضخام ...

نه بابا با یه دوره خوردن هیچی نمیشه اما دیگ سعی کن سرخود چیزی نخوری حتی مکمل تقویتی.اول از دکترت بپرس اگ دیدی گفت اشکال نداره بگیر

این نیز بگذرد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا با یه دوره خوردن هیچی نمیشه اما دیگ سعی کن سرخود چیزی نخوری حتی مکمل تقویتی.اول از دکترت بپر ...

عاره الان استرس گرفتم

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
عزیزم ممکنه هم لک لانه‌گزینی باشه هم شروع پریودی! تا حالا موارد زیادی تو تاپیک بودیم این مشکل رو داش ...

سلام عزیزم مرسی از توضیحت امروز لکه خیلی خیلی کم شد و کم رنگ شده دیشب حالت خون موقع ادرار اومد دیگه نیومد فردا صبح بی بی میزنم اگه هاله پررنگ شد شنبه میرم ازمایش

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
سمت چپیه واس امروز صبحه 🥺البته خشک شده الان

فاران جان اول بهت تبریک میگم. انشالله که بسلامت نی نی ت رو بغل بگیری. دوم اینکه دلیل کمرنگ بودن بی بی چکت اینه که کلا این خط ها زمان که بگذره پررنگ تر میشن. فعلا ملاکت رو بزار آزمایشت و دوباره شنبه تکرارش کن. اما به امید خدا اونم مشکلی نباشه و بارداریت رو اثبات کنه.

فاران جان اول بهت تبریک میگم. انشالله که بسلامت نی نی ت رو بغل بگیری. دوم اینکه دلیل کمرنگ بودن بی ب ...

مرسی عزیز دلم توکل بر خدا  ایشالا شما هم نی نی رو بسلامت بدنیا بیاری😍

این نیز بگذرد....
الی جون مرسی از انرژی مثبتت 🥹میدونی من خیلی ادم پر استرسی هستم این مدت انتظار زیادمم باعث حساسیت بی ...

بهترینش همینه.. اصلا به چیزای بد فکر نکن! ایشالله خدا پشت و پناه خودت و نی‌نی باشه♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سلام عزیزم مرسی از توضیحت امروز لکه خیلی خیلی کم شد و کم رنگ شده دیشب حالت خون موقع ادرار اومد دیگه ...

امید به خدا 😍✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ای جانم مبارکه عزیزم😍😍 از ۱۰ به بالا مثبته، ۹۳ هست، حتما لقاح دیر بوده

مرسی عزیزم فردا میرم ازمایش شما الان مامانین دعا کنین بتام دو برابر شده باشه حداقل 🥹🥲🙏

این نیز بگذرد....
اره ای یو ای قرار بود ماه قبل انجام بدم اگه توی صحفه ها خونده باشی🥲تا توی اتاق عملم رفتم بعدش دکتر ...

اره خوندم خیلی ناراحت شدم سعی کن آمادش کنی من نمیفهمم مردارو چرا استرس میگیرن 

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم