2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520667 بازدید | 37359 پست
مرسی عزیزم فردا میرم ازمایش شما الان مامانین دعا کنین بتام دو برابر شده باشه حداقل 🥹🥲🙏

انشاالله عزیزم ۲برابر شده نگران نباش🤲

من اولین بار ۱۹بود بتام، بعد ۵روز شد ۱۶۲ دیگه آز ندادم ۷هفته رفتم سنو

مرسی عزیزم فردا میرم ازمایش شما الان مامانین دعا کنین بتام دو برابر شده باشه حداقل 🥹🥲🙏

الکی استرس داری خارج رحمی کلی علائم داره برو سرچ کن اگه علائمشو داری پس حق میدم استرس بگیری اگه نداری بذار بچه کار خودشو بکنه با این استرسا نمیذاری رشد کنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا با یه دوره خوردن هیچی نمیشه اما دیگ سعی کن سرخود چیزی نخوری حتی مکمل تقویتی.اول از دکترت بپر ...

سلام عزیزم خوبی ؟ رفتی ازمایش بدی؟

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

منم واسه همین اومدم 🥲

ایشالله با خبرای خوب میاد 🤲♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

دلم خونه خون😭😭😭😭😭دیشب افتادم به خون ریزی امروز رفتم بتا دادم اومده رو ۱۹ 💔💔💔 من الان باید چیکار  کنم دکترمم انقد سرش شلوغه باید برم کلی تو نوبت بشینم با این حالم 💔😭نمیدونم چه گناهی کردم ک مستحق این همه سختی ام 😞

این نیز بگذرد....
دلم خونه خون😭😭😭😭😭دیشب افتادم به خون ریزی امروز رفتم بتا دادم اومده رو ۱۹ 💔💔💔 من الان باید چی ...

عزیزم😔

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

الان میترسم خارج رحمی باشه 😢فقط دستمال میکشم خون میبینم درد هم به اون صورت ندارم با این خونریزی سونو میکنن منو؟ یا دارو میدن ک اول کلن سقط شه ؟😭😭😭😭

این نیز بگذرد....
دلم خونه خون😭😭😭😭😭دیشب افتادم به خون ریزی امروز رفتم بتا دادم اومده رو ۱۹ 💔💔💔 من الان باید چی ...

عزیزم اگه دکتر بهتری در دسترست نیست فقط استراحت کن تا دکترت نوبت بده.فعلا کاری از دستت بر نمیاد

کاشکی کاری از ما ساخته بود😰

ای خدا... نمیدونم چه حکمتیه نداده میگیره 🥲 خیلی سخته! اونم برای بار دوم 😭 الهی عزیزم خیلی تلخه حق داری هرچی بگی! من بهت دکتر محبوبه شیرازی رو‌ پیشنهاد میکنم خیلی تعریفش رو شنیدم، با اینکه خیلی شلوغه معطلی نداره کلی دستیار داره، برای تک تک داروها هم وقت میزارم و توضیح میدن، خیلی باحوصله بود تیمش، خودش مجهز به سونو هم هست، حتی غربالگری‌هارو هم انجام میده، متخصص پریناتالوژیه! بارداری سخت و سقط مکرر! اگه دوس داشتی یه سر برو پیشش، امید به خدا تحت نظرش به نتیجه برسی ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
منم امروز پری اومد و این ماهم نشدانتظار رسید به بیست ماه😔😔

واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده کلی باید منتظر بارداری شیم بعدشم معلوم نیست نتیجه بگیریم نگیریم، یه چیزایی میشه ادم میگه همون بهتر از اول مثبت و امیدوار نشیم 💔

امیدوارم خیلی زود و تو بهترین زمان نتیجه بگیری شما هم 😘