2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520877 بازدید | 37361 پست
دوستان من امروز صبح بی بی گذاشتم حس میکنم نسبت ب سری پیش کم رنگ تر شده 😢😢نشستم کلی گریه کردم طاقت ...

عکسشو بذار

به این بیبی چکا خیلی اعتباری نیستا الکی غصه نخور بعضی وقتا کمرنگ پرنگ نشون میدن منم همین بلا سرم اومد روز اول پررنگ بود فرداش زدم یذره از دیروزی کمرنگتر بود

فردا برو بتای مجدد بده اگه عددش بالاتر رفته همه چی در امنو امانه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان من امروز صبح بی بی گذاشتم حس میکنم نسبت ب سری پیش کم رنگ تر شده 😢😢نشستم کلی گریه کردم طاقت ...

عزیزم ب خودت استرس نده شنبه برو باز ازمایش بده . این بی بی چکا زیاد معتبر نیستن

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
عکسشو بذاربه این بیبی چکا خیلی اعتباری نیستا الکی غصه نخور بعضی وقتا کمرنگ پرنگ نشون میدن منم همین ب ...

سمت چپیه واس امروز صبحه 🥺البته خشک شده الان

این نیز بگذرد....
سلام دوستان عزیز من امروز رفتم سونو متوجه شدم دوقولو باردارم طبیعی باردار شدم هیچ سابقه دوقولویی هم ...

اخ خداااااااا🥰🥰🥰🥰مردم من براشون❤️❤️❤️انشاالله که بارداری راحت و بیخطری داشته باشی عزیزم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانما خوبینامروز ک دو روز قبل از موعدمه بیبی چک زدم منفی بود،ممکنه مثبت بشه یا دیگه امیدی نیستا ...

سلام عزیزم.. نه با علائم امیدوار شو نه بی علایم ناامید! اصلا به این چیزا نیست! بی‌بی‌چک هم خیلی معتبر نیست مخصوصا قبل موعد صبر کن ایشالله تا موعد خبری از پریود نشد بعدش بی‌بی‌چک بزن یا برو آز بتا.. ایشالله که خیلی زود باردار میشی ♥️✨

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
ممنونم الی جون خیلی راهنمایی های شما کمکم کرد دکترم ک اصلا هیچ راهنمایی نکرد اصلا ی جوری برخورد کرد ...

امید به خدا داشته باش.. تو ارامش استراحت کن! تونستی درازبکش کتاب بخون فیلم ببین پادکست گوش بده، هم برای نی‌نی خوبه هم خودت سرگرم میشی، فکرتو آزاد کن! یکم هم رعایت کن ایشالله این چند هفته بگذره امپول ریه هم بزنی دیگه نگرانی نداری ♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
سمت چپیه واس امروز صبحه 🥺البته خشک شده الان

دخترم این مثبته اصلا نگران نباش

فردا برو بتا بده 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سلام عزیزم رفتم سونو دو قولو بودن

وووووویی خدا 😍 مباررررکت باشه ♥️

تا حالا دوقلو نداشتیم! اولین دوقلو تاپیک شدن 🤩

ایشالله به سلامت بغلشون بگیری، چقد ذوق کردم برات ✨

یکم استرس گرفتم وقتی فهمیدم دوقولون چون جثه ریزی دارم بنظرتون بزرگ که بشن جاشون هست؟

نگران نباش.. اونا فضای خودشونو دارن! ضمن اینکه دوقلوها تو شرایط خاص رشد میکنن، خیلی خیلی زودتر از تک قلوها بالغ میشن.. و معمولا چند هفته زودتر از تک قلوها دنیا میان! اصلا استرس این چیزارو از الان نداشته باش 😍

عزیزم الکی به خودت استرس نده به بی بی چک ها زیاد اعتباری نیست

تا شنبه سعی کن آروم باشی بری دوباره تکرار کنی تا خیالت راحت بشه

سلام ب همگی... تبریک ب مامانای جدیدسحر جون تبریک میگم نینی بدنیا اومد🥰لاله جون انشالله ک بسلامتی می ...

عزیزم ایشالله بقیه راهم به سلامت طی میکنی و نی‌نی رو بغل میگیری ♥️ دستتم احتمال میدم برای داروته.. تو بارداری کلا کم خونی و افت فشار هست،  با این دارویی که شما مصرف میکنی خونت بیشتر رقیق میشه حالت‌های خواب‌رفتگب و گزگز بیشتر میشه، از چند هفته قبل زایمان باید قطعش کنی.. رفته رفته حالتا از بین میره! ولی باز باید فرصت بدی چون زایمان کم خونی تشدید میشه، یکی دوماه بعد با دارو و خوراک بهتر میشه اوضاع دیگه این مسایل جمع میشه 😘

اخ خداااااااا🥰🥰🥰🥰مردم من براشون❤️❤️❤️انشاالله که بارداری راحت و بیخطری داشته باشی عزیزم

خدانکنه عزیزدلم ممنونم    

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من هشت یا ۹ روز دیگه زایمان میکنم اصلا باورم نمیشه یه ترسی افتاده به جونم نمیدونم چرا نکنه دی ...

این ترس ها طبیعیه.. خودتو مشغول کن بهشون فکر نکنی.. با گریه و فکر و خیال که کارات درست نمیشه، یا بچه اروم نمیشه! سعی کن ازین ارامش استفاده کنی، تا میتونی استراحت کن بعدش مخصوصا یکی دوماه اول یکم کارت سنگینه، تا هم قلق نی‌نی دستت بیاد هم قوای جسمیت برگرده، هم از نظر هورمونی و حالات روحی اوکی شی! بعدشم خدا بزرگه.. به دور فکر نکن یکی یکی به هرچی نزدیک بشی خودش جور میشه 🙌