2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520923 بازدید | 37363 پست
سلام ب همگی... تبریک ب مامانای جدیدسحر جون تبریک میگم نینی بدنیا اومد🥰لاله جون انشالله ک بسلامتی می ...

سلام عزیزم اره دیگه دکترمم دید نمیخوام مهری بشه یه قرص داده بخورم که دیگه با خیال راحت اخر هفته اینده سز کنم

ایشالا توام این چند هفته باقیمونده رو بسلامتی سپری کنی گل پسرو بغل کنی تمام سختیایی که کشیدی یادت بره

واسه دستاتم من تجربه ندارم نمیدونم علتش چیه اگه دکترت میگه طبیعیه پس حتما هست ولی شاید از کمخونی هم باشه کاش ازمایش خون برات بنویسه مطمئن شی از چیه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها من هشت یا ۹ روز دیگه زایمان میکنم اصلا باورم نمیشه یه ترسی افتاده به جونم نمیدونم چرا 

نکنه دیگه زندونی شم تو خونه بخاطر بچه؟ 😕اخه من در طول سال باید کلاسای پودمان آموزش پرورشو برم این بچه رو چیکارش کنم😕خیلی دلهره دارم از طرفی من باید کار کنم کمک خرج باشم خیلی به همسرم فشار میاد کاش بچم بچه ی ارومی باشه بتونم به کارام برسم🥹از فشار این فکرا امروز زدم زیر گریه کاش خدا بهمون کمک کنه

هنوزم اتاقشو نچیدم خیلی ناراحتم دعا کنید تولیدیه سر حرفش باشه بیستو پنجم تحویلم بده

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هشت یا ۹ روز دیگه زایمان میکنم اصلا باورم نمیشه یه ترسی افتاده به جونم نمیدونم چرا نکنه دی ...

نگران نباش عزیزم انشالله درست میشه اینجور ترسا طبیعی هست اخه ی نفر جدید میاد توی زندگی ادم 🥹🥰ولی نرمال میشه همه چی کم کم بعدش میگی من بدون این بچه چجوری زندگی میکردم اخه😍

بعدشم کمک میگیری از مامانت ی یکمی بزرگتر شه بهتر میتونی بزاریش پیش کسی مامان ی خواهر

سلام عزیزم اره دیگه دکترمم دید نمیخوام مهری بشه یه قرص داده بخورم که دیگه با خیال راحت اخر هفته ایند ...

کم خونی ک دارم قرص اهن روزی دوتا میخورم. ولی کم خونیم شدید نیست

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
سلام عزیز دلم🥹♥️خوبی ؟نی نی خوبه انشالله؟خیلی ناراحت شدم گفتی اینجوری شدی 😢انشالله زایمان کنی درست ...

نمیدونم واقعن تعجب میکنم

فقط آی یو آی رو هم حتمن امتحان کن

دخترخاله من 10 سال منتظر بچه دوم بود عید آی یو آی کرد نگرفت ماه بعدش خودش باردارشد

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
نمیدونم واقعن تعجب میکنمفقط آی یو آی رو هم حتمن امتحان کندخترخاله من 10 سال منتظر بچه دوم بود عید آی ...

اره ای یو ای قرار بود ماه قبل انجام بدم اگه توی صحفه ها خونده باشی🥲تا توی اتاق عملم رفتم بعدش دکتر گفت همیرت نتونسته نمونه بده همه چی کنسل شد🥺خیلیی خیلیی توی روحیم‌تاثیر گذاشت ولی چه میشه کرد🥲

اشکال نداره.. همین که پریود اومد و تکلیفت مشخص شد باز خوبه! استرس خیلی موثره همونقدر که برای جابه‌جا ...

مگه پرگناكر همون پرگناسيف نيست؟ تاثيرش؟

داروي اول كه كمك به باروري 

با اينكه گفت هيچ مشكلي از لحاظ ذخيره تخمدان و اينا ندارم

بچها توروخدا جواب بدید بعد اقدام سه روز مونده به پریودم دوروز لکه بینی قهوه ای دارم‌ یکمم دل درد حالا لک تبدیل شده به رنگ صورتی دلیلش چیه؟

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
بی بی چک زدم هاله ضعیف افتاد

سلام عزیزم انشالله که مثبتی 😍عکس بی بیت رو بزار بچه ها نظر بدن 

اگر حاله ضعیف بوده فردا دوباره با ادرار اول صبح امتحان کن حتماً پررنگ میشه برات 😍❤️

بچه ها من هشت یا ۹ روز دیگه زایمان میکنم اصلا باورم نمیشه یه ترسی افتاده به جونم نمیدونم چرا نکنه دی ...

نگران نباش لاله جون به این فک کن چقد واس بغل کردن و داشتن نی نی انتظار کشیدی مطمئن باش انقد برکت اومدنش زیاد میشه که اصلن زندگیت ب قبل بچه داشتن  و بعد بچه داشتن تقسیم میشه وسایلشم ایشالا همون موقع حالا یکی دو روز این ور اون ور اماده میشه به هیچی فک نکن جز روزی ک ایشالا بغلش بگیری خدا کمکت میکنه ایشالا

این نیز بگذرد....

دوستان من امروز صبح بی بی گذاشتم حس میکنم نسبت ب سری پیش کم رنگ تر شده 😢😢نشستم کلی گریه کردم طاقت این شکست رو ندارم واقعا بعد این همه انتظار 😞یعنی ممکنه سقط بشه؟💔

این نیز بگذرد....