سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1945 عنوان ازدواج برادرم 371 بازدید | 42 پست برادرم ۳۳ سالشه سالمه اهل هیچی نیست نه دود ن رفیق خانواده دوسته دست ودلبازه برادرم شرکت کار میکنه دیپلم تهران هستیم ازدواجش جور نمیشه چیکار کنیم اسم هرکسی رو میاریم شوهرمیکنه سریع لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤ امروز | 12:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aftab1212 عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 75 اسم منو بیارید لطفاا 😆😆 بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1945 برا برادرت حرز بخرید یعنی تاثیرداره؟ لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 24865 مثل سریال دامادخوش قدم پول بگیرین برین خواستگاری😂😂😂شوخی کردمعزیزم فقط عجله نکنین سریع نخواین دامادش کنین قشنگبگردین یکدخترخوب وخانواده دارپیداکنین موقعش برسه میشه اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1945 اسم منو بیارید لطفاا اسمتو با مشخصات کامل بگو کافیه ب برادرم بگم تا شب نشده برات خواستگار میاد لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1945 مثل سریال دامادخوش قدم پول بگیرین برین خواستگاری😂😂😂شوخی کردمعزیزم فقط عجله نکنین سریع نخواین دام ... تا یکیو پیدا میکنیم سریع فرداش میگن شوهر کرد خودمم یاد اون فیلمه افتادم😁 لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1945 دختر خوب سراغ دارید معرفی کنید لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 4289 اسمتو با مشخصات کامل بگو کافیه ب برادرم بگم تا شب نشده برات خواستگار میاد بگو اون دختر رویاپردازه که قیافش بد نیست ولی هیشکی سمتش نمیره😂 اگه چیزی اتفاق افتاد دعا میکنم داداشت زن بگیره یکی سر پا موند و رسید:)
مهابانوو عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2665 اسم من لطفا😁 ❣️مجنون اگر شکست،لیلی بهانه بود...دنیا از اولش دیوانه خانه بود...
مهابانوو عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2665 ایشالا ی دختر خوب براش پیدا بشه🙏 ❣️مجنون اگر شکست،لیلی بهانه بود...دنیا از اولش دیوانه خانه بود...
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 1945 اسم منو بیار😂😂😂😂😂 قسمتش نیس مشخصات بده فقط رایگانه ها پول نمیگیریم تا شب نشده شوهر کردی😁 لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 6088 اسم منم بگین😂😂😂منم همین طوری هستم جواب رد میدم سریع بخت خواستگارم باز میشه😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿