2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم پریودم ببین چجوری جواب داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 44 پست

بهشون بگید که وقتی پریود میشین دست خود ادم نیست و اون ادم زود رنج میشه، دلنازک میشه، و نیاز به توجه و مهربونی و محبت داره 

بگید که دوست داری بهتون محبت شه 

خواسته هاتونو بهش بگین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی گفته😂

سایت با تاخیر میذاره عکسو 

گفت خوبی گفتم یکم

چرا عزیزم؟ 

دلم درد میکنه 

پونه خوردی؟ (برای معده درد و اینا) 

گفتم نه اون دلم نیست 

پس کدوم دلته؟ هاان فهمیدم 

همین؟؟؟ لامصب همین؟؟ 🥹

سایت با تاخیر میذاره عکسو گفت خوبی گفتم یکمچرا عزیزم؟ دلم درد میکنه پونه خوردی؟ (برای معده درد و این ...

شاید تو اولین کسی هستی که توی زندگیشی تجربه نداره ولی عجیبه ها...

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

تا این حدم خوبه😂

ببین هنوز عادی سازی نشده برای همه برا همین راحت درموردش صحبت نمیکنن خودتم مستقیم نگفتی پریودی طبیعیه که اونم چیزی نگه بگو کاش الان شکلات داشتم میخوردم خیلی دلم میخواد یا خیلی حالمو خوب میکرد

به مرور به نظرم درکشون بهتر و بیشتر میشه من شوهرم اوایل یکم محبت میکرد ولی الان تا می‌فهمه پریود شدم چایی نبات و دارچین درست می‌کنه کیسه آب گرمم اب می‌کنه میاره زنگ میزنه میگه غذا درست نکن یا از سرکار میاره یا وسایل میخره حاضری میخوریم