2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 520794 بازدید | 37359 پست
سلام دوستان عزیز من امروز رفتم سونو متوجه شدم دوقولو باردارم طبیعی باردار شدم هیچ سابقه دوقولویی هم ...

اخی عزیزم چقد جالب😍 ایشالا جفتشون رو سالم بدنیا بیاری، دعا کن نی نی منم بمونه 🥹

این نیز بگذرد....
سلام دوستان عزیز من امروز رفتم سونو متوجه شدم دوقولو باردارم طبیعی باردار شدم هیچ سابقه دوقولویی هم ...

ای جااان چه قشنگ😍😍🥺🥺

ایشالا که این دوران با آرامش سپری کنین

برا ما منتظرا هم دعا کنین 

تا اونجا که من میدونم جنسیت ارتباطی با ضربان نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی پریا جون امیدوار شدم 🥺ایشالا منم از بدم دو برابر شده باشه🥲ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیریش♥️

خیالت راحت ۲برابر میشه فقط با انرژی مثبت بدون استرس برو جلو 

ایشالا بارداری راحتی رو تجربه کنی❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیزم چقد جالب😍 ایشالا جفتشون رو سالم بدنیا بیاری، دعا کن نی نی منم بمونه 🥹

ممنون عزیزم به امید خدا انشالله نی نی تون تو بغل میگیری

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جااان چه قشنگ😍😍🥺🥺ایشالا که این دوران با آرامش سپری کنینبرا ما منتظرا هم دعا کنین تا اونجا که ...

انشالله عزیزم به حق امام رضا به زودی شما هم باردار میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهرزاده ام دوقلو داره هفت هفته که بود قل دخترش ۱۴۲بود قل پسرش ۱۶۱ بود

مرسی لاله جون امیدوارم ازمایش بدم دو برابر شده باشه 🥺ایشالا نی نی رو سالم بغل بگیریش

دو برابر میشه فکرای بد نکن بسپار به خدا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عزیزم شما چند وقت اقدام بودی؟دارو مصرف میکردی؟

من شش ماه اقدام بودم قبلش هم یه بارداری شیمیایی داشتم..سه ماه پیش امپول ازادسازی و لوتوروزل استفاده کردم ولی باردار نشدم ولی دیگه دارویی استفاده نکردم تا ایم ماه طبیعی باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکت باشه عزیزم 😍😘 مامان های جدید تو رو خدا منم دعا کنید 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

سلام ب همگی... 

تبریک ب مامانای جدید

سحر جون تبریک میگم نینی بدنیا اومد🥰

لاله جون انشالله ک بسلامتی میاد بغلت بنظرم دوس داری شهریور زایمان کنی بکن برا چندروز  چ اتفاقی قراره بیفته... 

توی این چندوقت میومدم پیاماتونو میخوندم ولی اوضاع دستام خوب نیس نمیتونم تایپ کنم... 

نمیدونم چرا از 3 یا 4 ماهگی دستام شروع کرد اول توی خاب. خاب رفتن و سر شدن. کم کم تا 6ماهگی شدیدتر شدو درد میگرفت توی خاب بیحس هم میشد. هرروز بدتر شده تاالان... گوشی هم دستم میگیرم بی حس میشه باید دستمو بندازم تا خوب شه دوباره بنویسم....شب تا صب از دردش بلند میشم میشینم یا راه میرم ی کم سر شدنش ازبین بره بعد بخابم. خیلی میترسم بعد زایمان اینجور بمونه من چجوری بچه بغل کنم... کسی همچین تجربه ای نداشته ندیده؟ 

الان 34هفته هستم و حدس میزنم بخاطر انوکساپارین باشه نمیدونم دکتر هم میگ طبیعیه... 

دیگ اینک 30 هفته رفتم سونو وزنش یک کیلو و 400 بود پسری... 

بقیه دوستان همه پیامارو میخونمو براتون از صمیم قلب دعا میکنم... رویا جون هرماه من منتظرم خبر بارداریتو بدی 🥺

پرستو رحمانزاده.تهران.کجایی اخه تو گمت کردم 
سلام ب همگی... تبریک ب مامانای جدیدسحر جون تبریک میگم نینی بدنیا اومد🥰لاله جون انشالله ک بسلامتی می ...

سلام عزیز دلم🥹♥️خوبی ؟نی نی خوبه انشالله؟خیلی ناراحت شدم گفتی اینجوری شدی 😢انشالله زایمان کنی درست میشه اثر داروهاست حتما نگران نباش خوب میشه امید به خدا گل پسرتم میتونی بغل کنی💓

ممنونم که به یادمی دوست خوبم🥺💕تازه همسرمم عالی شده وضعیتش😩ولی نمیدونم چرا….