2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مایعات طبیعی بخور گلم بزار دفع بشه و استراحت کن

اصلا سابقه تپش قلب نداشتم خیلی خیلی نگرانم آخه واقعا قلبم میخواد کنده شه آنقدر شلغمو سوپ‌ و آبمیوه خوردم هنوز صدام گرفته گاهی سرفه واقعا دارم عذاب میکشم حس میکنم بدنم نمیکشه😔😔

اصلا سابقه تپش قلب نداشتم خیلی خیلی نگرانم آخه واقعا قلبم میخواد کنده شه آنقدر شلغمو سوپ‌ و آبمیوه خ ...

میدونم خیلی سخته انشالله درست میشی 

یک پزشک برو تا نوبت دکترت بشه 

برای خیال خودت میگم وگرنه طپش قلب از عوارض این ویروسه

دکتر رفتی؟حتما برو دارو مصرف کن آب زیاد بخورپرتقال لیمو شیرین گلابی اگه گیر بیاری بخوری خوب میشی

دیشب یهو سرموگرفتم افتادم زمین رفتم سرم زدم فقط جرات نداشتم دکتربرم ماهه شش آی وی افم دکتره خودمم یه هفته دیگه نوبتمه هرچی فکنین خوردم تپشه قلبم روزبروز داره زیادمیشه

وای خدا همسر وبچه م گرفتن منم ۶ماهه باردارم میترسم به منم انتقال بدن پسرم تب شدید داره خدا رحم کنه

فقط فرار کن خونه خانواده برو یا اتاق جدا ترخدا مراقب باش هفت نسل آدمو درمیاره من کرونام گرفته بودم امااین فاجعس ۶جعبه دستمال کاغذی آبریزش بینی و گلو داشتم

فقط فرار کن خونه خانواده برو یا اتاق جدا ترخدا مراقب باش هفت نسل آدمو درمیاره من کرونام گرفته بودم ا ...

وای خدا.بچم کوچیکه از دیشب دارم پاشویه ش میدم هی میاد بغلم.شهر غریبم کسی رو ندارم.فقط خدا کمکم کنه